≫ 

Bredli Kuper izašao na scenu, Lejdi Gaga kleknula kada je počeo da peva "Shallow", a onda su se emocije prosule po sali (VIDEO)

Gaga je pomogla Bredliju da namesti slušalice i bubicu, a publiku je dotakla njihova bliskost

  • 4
Lejdi Gaga i bredli Kuper, Foto: Profimedia

Lejdi Gaga u subotu, 26. januara imala je svoje veče u Las Vegasu, a publika nije mogla da veruje svojim očima kada je na scenu izašao slavni Bredli Kuper.

On je pozdravio masu, a Gaga ih je oduševila kada se pobrinula da Bredliju namesti slušalice i bubicu, kako bi što bolje mogao da izvede svoj deo pesme "Shallow".

Kako se komentariše, bliskost njih dvoje više nego je očigledna, ali svi je posmatraju sa isključivo prijateljske tačke.

Foto: Tanjug/AP

- Hvala što si verovao u mene, što si bio reditelj, vizionar, glavna uloga i prijatelj kakav jesi - rekla mu je Gaga o iskustvu sa Bredlijem.

- Naučio si me toliko mnogo. Bredli, hvala ti što si napravio film koji govori o važnosti saosećanja, emptaije i ljubaznosti. Za to se borimo. Ne mogu biti srećnija što sam ovde, u ime Džeka i Eli,  prava i bezuslovna ljubav - kazala je pop zvezda na temu saradnje sa Breldijem, kao i o filmu.

Gaga i Kuper u Los Anđelesu, Printskrin: Twitter/KevinMcCarthyTV

- Bredli, naše zajedničke scene bile su izazov i promenile su mi život i kao glumice, i kao čoveka. Nikada neću zaboraviti velike dubine u koje smo gledali zajedno - istakla je Gaga.

Kako je objasnila, pesma "Shallow" je njena najiskrenija pesma ikada.

U Los Anđelesu, kada je izašao na scenu, Gaga je kleknula ispred njega, a na kraju ju je čvrsto zagrlio oko struka, poljubio u rame, dok je ona njemu glavu naslonila na isto.

Pogledajte romantični snimak iz Los Anđelesa i potpuno spontanu izvedbu pesme "Shallow":

Film "A Star Is Born" nominovan je za Oskara. Lejdi Gaga je nominovana za najbolju glumicu, Bredli Kuper za najboljeg glumca, a za najbolju pesmu - numera "Shallow".

Koliko prestižnih statua će odneti "A Star Is Born" ostaje da vidimo 24. februara, na dodeli Oskara u Dolbi teatru u Los Anđelesu.

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    27. januar 2019 | 16:07

    Evo dokaza da su Kija i Sloba bolje (live) otpevali Shallow, nego ovo dvoje.

  • Milojka

    27. januar 2019 | 16:30

    Kija i Sloba ili se stvarno vole ili bolje glume od ovo dvoje. :)

  • Neobavesten

    27. januar 2019 | 14:51

    Pogledo sam taj film sa njima,tolko izvestaceno deluje sve sa onim lobijem katastrofa propaganda i ostalo...Krs film

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA