Sad su opet samo devojka i dečko: Zvezda "Prijatelja" priznala da je raskinula veridbu i da joj od tada veza savršeno funkcioniše!

Kortni Koks priznala je da sada uživa u ljubavi sa bivšim verenikom

  • 0

Glumica Kortni Koks (54) je u emisiji kod Elen Dedženeris priznala da je raskinula veridbu sa članom grupe "Snow Patrol" Džonijem Mekdejdom (42) i da od tada funkcionišu kao ljubavni par, samo dečko i devojka, te da im odlično ide.

Kako je rekla popularna glumica koja je u "Prijateljima" glumila Moniku Geler, sada im ide "bolje nego ikad".

- Istina je da smo raskinuli veridbu i da se tada Džoni odselio u Englesku. nedugo zatim smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog, i to je bilo to. Sada smo ponovo zajedno i veza nam je bolja nego što je ranije bila. Sve je bolje nego što je bilo - priznala je Kortni.

Korni Koks sa bivšim verenikom, a sadašnjim dečkom/ Foto: Profimedia/AFP

Inače, glumica i muzičar su započeli vezu 2013. godine, posle čega su se ubrzo verili. Do oltara nikada nisu došli, a kako stvari stoje, izgleda da će na tome i ostati budući da, kako je navela, kao dečko i devojka savršeno funkcionišu.

Kortni iza sebe već ima jedan brak. Glumac Dejvid Arket i ona su od 1999. do 2013. godine bili venčani i imaju ćerku Koko (14).

Kortni Koks/ Foto: Tanjug/AP/John Salangsang/Invision

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA