≫ 

Nakon što je zaprosio Švarcenegerovu ćerku, Kris Prat na momačko veče u striptiz klubu potrošio više od 5.000 evra!

Kako prenosi britanski The Sun, za njegov sto stizale su litre najskupljeg šampanjca i viskija, a proslava je bila u londonskom klubu Soho

  • 3

Američki glumac i zvezda "Osvetinika" Kris Prat (39) nedavno je zaprosio ćerku Arnolda Švercenegera, Ketrin, a momačko veče pravio je u striptiz baru i na ovu žurku potrošio više od 5.600 evra.

Kako prenosi britanski The Sun, za njegov sto stizale su litre najskupljeg šampanjca i viskija, a proslava je bila u londonskom klubu Soho.

Izvor je za britanski medije otlrio da je glumac iskoristio pauzu između snimanja filma "Lego 2" kako bi izašao u noćni provod sa prijateljima.

Kris Prat, Foto: Getty

- U jednom momentu, na plesnom podijumu uočio je seksi plavušu, striptizetu, koja mu se odmah svidela. Počeo je da razgovara sa njom, a u jednom trenutku se našalio da će oženiti nju. Ni na piću nije štedeo, videlo se da se dobro zabavlja - rekao je izvor za The Sun.

Podsetimo, Prat se nedavno pohvalio na društvenim mrežama da je verio Švarcenegerovu ćerku, tako što je objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj Švarcenegerova na prstu ima verenički prsten.

Kris Prat i Ketrin Švarceneger, Foto: Instagram/prattprattpratt

- Draga Ketrin, tako mi je drago što si rekla "da"! Oduševljen sam što ću se oženiti s tobom. Ponosan sam što sam smelo u veri s tobom. Idemo! - napisao je Kris Prat na svom Instagram profilu.

VIDEO: Kris Prat je zaprosio Švarcenegerovu ćerku, a njegova bivša žena se ponudila da ih venča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    7. februar 2019 | 20:11

    Bas se otrosio

  • Ih

    8. februar 2019 | 02:03

    Koja stipsa...

  • Ahhaah

    8. februar 2019 | 13:50

    U americi smelo u veri s curom ... a u evropi prc parada po klubovima ... jadna cura ... doces ti krise kod punca na kafu ... samo polahko hahahahahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA