≫ 

O njihovom nastupu bruji ceo svet, a ovako je Irina Šajk reagovala kada su se Gaga i Bredli skoro poljubili u usta na 91. Oskaru! (FOTO)

Ni 24 sata nije prošlo od dodele Oskara u Los Anđelesu, a svetski i domaći mediji zatrpani su slikama i člancima o ljubavnim varnicama između Lejdi Gage i Bredlija Kupera

  • 6
Lejdi Gaga i Bredli Kuper na 91. Oskaru/ Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

Lejdi Gaga i Bredli Kuper sinoć su na 91. dodeli Oskara u Los Anđelesu napravili scenu za pamćenje tokom izvođenja hit pesme "Shallow" iz njihovog zajedničkog filma "A Star Is Born". O ovih nekoliko minuta iz Dolbi teatra priča ceo svet, a sve je bilo jasno kada su se njih dvoje na kraju umalo poljubili u usta!

Dok je Gaga gledala Bredlija pogledom iz kojeg se jasno videlo šta oseća prema njemu, on joj je uzvraćao istom merom, pa su scene za klavirom dok su sedeli jedno kraj drugog i pevušili romantične stihove iz njihovog dueta bile posebno iznenađenje večeri.

Lejdi Gaga i Bredli Kuper tokom izvođenja numere "Shallow"/ Foto: Profimedia

Naravno, u publici je bila i Bredlijeva lepa partnerka, manekenka Irina Šajk, koja je nakon ovih momenata pokazala da ne oseća ni trunku ljubomore zbog onoga što se odigralo na sceni.

I dok su svi u Dolbi teatru očekivali da se njih dve posle romantičnih scena na bini čak i ne pogledaju, Irina i Gaga su se srdačno zagrlile i poljubile! Što bi se reklo, u inat svim hejterima.

Lejdi Gaga i Irina Šajk zagrljene u Dolbi teatru/ Foto: Getty/ Kevin Winter
Lejdi Gaga i Irina Šajk se poljubile i pokazale da su u odličnim odnosima/ Foto: Getty/ Kevin Winter

Osim toga, Bredli je pred Gagom ljubio svoju ženu, pa ovi momenti baš i ne idu u prilog tome da Lejdi Gaga i Irinin suprug nisu samo prijatelji i kolege.

Bredli Kuper ljubi Irinu Šajk pred Lejdi Gagom/ Foto: Getty/ Kevin Winter
Bredli Kuper i Irina Šajk/ Foto: Getty/ Kevin Winter

Kako god, njihov zajednički nastup bio je za pamćenje i dugo će se još prepričavati o tome kakvim je očima Gaga gledala Bredlija...

Kompletne nagrade i sve detalje sa dodele Oskara pogledajte OVDE

Kreacije sa crvenog tepiha i paradu najdosadnijih haljina možete videti klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA