≫ 

Pun ožiljaka, ugojio se, ali je i dalje pakleno seksi! Prepoznajete li slavnog šmekera koji se krije iza maske Al Kaponea? (FOTO)

Snažni ožiljci vide se svuda po telu, a maske su dovoljno autentične da Tom vrlo liči na najpoznatijeg gangstera

  • 0
Tom Hardi, Foto: Guliver/Tristan Fewings/Getty Images

Jedan od najseksepilnijih muškaraca na svetu Tom Hardi (41) vredno radi na filmu "Fonzo" u kojem tumači lik zloglasnog gangstera Al Kaponea.

Tomovi fanovi oduševili su se kada su u maju 2018. objavljenje slike sa snimanja, a na kojima je glumčeva transformacija u Kaponea bila više nego izvrsna.

Međutim, nove fotke Tomove nove transformacije nisu izazvale ništa manje oduševljenje, iako Hardi izgleda čak i zastrašujuće. Snažni ožiljci vide se svuda po telu, a maske su dovoljno autentične da Tom vrlo liči na najpoznatijeg gangstera.

Tom Hardi kao Al Kapone, Foto: Profimedia

Na jednoj od fotki, Tom pozira sa Džekom Loudenom i Nilom Brenanom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Josh Trank (@joshuatrank) on

Hardi igra Kaponea kada je imao 47 godina, nakon što je zloglasni gangster proveo više od sedam godina u zatvoru Alkatraz.

U to doba počinju da se naziru prvi znakovi demencije i sve više zaboravlja, a oboleo je i od sifilisa.

Hardi je poznat po tome što uglavnom tumači uloge negativaca, a dobitnik je BAFTA nagrade u kategoriji najbolja buduća zvezda.

Tom će u ovom ostvarenju ekran deliti sa Kajlom Meklahlanom, Metom Dilionom, Noelom Fičerom i Lindom Kardelini, koja će igrati Al Kaponeovu ženu Me.

Al Kapone, Foto: Wikipedia/ FBI Chicago Bureau

- Nije klasičan Al Kapone kog zamišljate. Ne želim previše da govorim o tome, ali definitivno postoji transformacija sa tom ulogom - rekao je Tom za Daily Beast, dodavši:

- Verovatno sam oštetio svoje telo, previše. Ako nastavljam da nabacujem težinu verovatno ću se srušiti kao kuća od karata pod velikim pritiskom.

VIDEO: Šuška se da između Lejdi Gage i Bredli Kupera ima nešto više od prijateljstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA