≫ 

I Dajana Ros stala u odbranu Majkla Džeksona: On je za mene i dalje neverovatna sila (FOTO)

Pevačica je sa kraljem popa bila veliki prijatelj sve do njegove smrti

  • 4

Nakon što je Barbra Strejsend stala u odbranu Majkla Džeksona iako je kasnije povukla svoje izjave, još jedna slavna pevačica, Dajana Ros (74), oglasila se na tu temu branivši preminulog kolegu.

Pevačica je objavila nekoliko poruka na Tviteru, među kojima su i tekstovi njenih pesama. Naglasila je kako će nastaviti da pruža podršku svom preminulom prijatelju.

- Od jutros mi je ovo na srcu. Verujem da je Majkl Džekson bio i da je još uvek božanstvena i neverovatna sila, kako za mene tako i za mnoge druge - napisala je Dajana i dodala stih iz svoje pesme: "Stop in the name of love" (Stanite u ime ljubavi).

Dajana i Majkl su za vreme njegovog života bili veoma bliski. Njihovo prijateljstvo počelo je još sedamdesetih godina, a trajalo je sve do smrti kralja popa 2009. godine.

Dajana Ros/ Foto: Tanjug/AP

Džekson je Dajanu Ros istovremeno smatrao "majkom, ljubavnicom i sestrom", kako je napisao u svojim memoarima.

U testamentu ju je imenovao kao drugog staratelja svoje dece.

Majkl Džekson/ Foto: AP/Tanjug

Pevačica i glumica Barbra Strejsend (76) našla se pre nekoliko dana na meti osuda zbog komentara na račun Majkla Džeksona u dokumentarnom filmu "Leaving Neverland".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA