≫ 

Selma Hajek javno nahvalila muža koji je dao 100 miliona za obnovu Notr Dama

- Danas sam više nego ikad ponosan što sam deo porodice Pino - napisala je između ostalog glumica, koja je u braku sa francuskim biznismenom od 2009. godine

  • 12

Franscuski biznismen Fransoa Anri Pino odlučio je pre nekoliko dana da zajedno sa svojim ocem pomogne finansijski u obnovi katedrale Nort Dam u Parizu, koja je delom uništena nakon požara koju ju je zahvatio 15. aprila.

- Moj otac i ja odlučili smo da izdvojimo 100 miliona evra i da učestvujemo u rekonstrukciji - rekao je Fransoa-Anri Pino.

Fransoa Anri Pino Foto: Profimedia/AFP

Fransoa Anri dobio je i javnu pohvalu od strane svoje supruge Selme Hajek.

- Danas sam više nego ikad ponosan što sam deo porodice Pino. Ne samo zbog svog ličnog i srčanog učešća u rekonstrukciji Notr Dama u Parizu, već i zbog toga što njihov doprinos neće tražiti nikakve poreske olakšice od vlade. Moj muž i svekar su dva velikodušna francuska državljana, koja iskreno shvataju važnost ovog duhovnog, kulturnog i istorijskog blaga od Pariza do sveta - napisala je Selma na Instagramu.

Ko je Fransoa Pino, čovek koji je lagano dao 100 miliona evra za obnovu Notr Dama, saznajte u našem tekstu.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnost

    19. april 2019 | 09:23

    A kod nas jos nisu obnovljene kuce od poplava, zbrinuti ratni veterani, pola manastira popaljeno... A kod njih za dva dana skupe milijardu! Ocigledno nismo deo ovog sveta, i cela drzava i narod rade za par pojedinaca a ne pojedinci za narod i drzavu! U patrijarsiji se voze automobili od par hiljada kubika, porez nema za njih, a narod muceni nema ni za hleb!

  • Pera

    19. april 2019 | 08:47

    Kako je ona slatka kad obrije brkove.

  • Sasa1

    19. april 2019 | 09:17

    Koliko je dao za djecu u siriji libiji iraku srbiji vijetnamu???!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA