Članovi grupe "Queen" bogatiji od britanske kraljice Elizabete!

Članovi grupe "Queen" zajedno teže za 87,9 miliona evra više nego aktuelna kraljica Ujedinjenog Kraljevstva

  • 1

Članovi grupe "Queen" postali su bogatiji od britanske kraljice Elizabete, nakon uspeha filma "Bohemian Rhapsody" koji je svakom članu grupe doneo po 21,3 miliona evra, navodi se u spisku najbogatijih u "Sunday Timesu".

Trojica članova benda zajedno poseduju 521,5 miliona evra, dok se bogatstvo kraljice Elizabete procenjuje na 433,6 miliona evra u šta nisu uračunate vrednosti kraljevskih imanja, ko i umetnučkih dela koja kraljevska porodica poseduje.

Film "Bohemian Rhapsody" od prodajhe ulaznica mogao bi da zaradi milijardu dolara, a uspeh filma donosi veliki prihod i  Brajanu Macu, Rodžeru Tezloru i Džonu Dikonu, stručnim konsultantima filmskog ostvarenja, piše Miror.

"Bohemian Rhapsody" govori o životu frontmena grupe "Queen", Freddija Mercuryja, koji je preminuo 1991. godine u 45 godini života, od posledice upale pluća koja se razvila nakon oboljenja od side.

Fredi Merkjuri nastupa na koncert Live Aid 13. jula 1985. godine, Foto: Profimedia/Uppa entertainment

Britanska kraljica Elizabeta bila je na samom vrhu najbogatijih pet godina za redom, od 1989. do 1994. godine, a situacija se promenila nakon što su kriterijumi izmenjeni i iz bogatstva su izuzete vrednosti kraljevskih imanja i umetničkih dela koje kraljevska porodica poseduje.

VIDEO: Džej Lo optužena za krađu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    7. maj 2019 | 01:21

    Kod nas Dugme peva 40 g i nema ih kuce za sta ujesti..osim Brege

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA