≫ 

Kim Kardašijan nije izvadila rebra da bi ušla u mokru haljinu, ali je 7 meseci morala da uči jednu stvar (FOTO)

Njeno izdanje na Met Gali je raspametilo, a svi su se pitali odakle joj taj nestvaran struk

  • 1
Kim Kardašijan, Kim Kardashian, 2019 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Kim Kardašijan u "mokrom" izdanju na Met Gali 2019/ Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan (38) je zablistala na Met Gali održanoj 6. maja u Metropoliten muzeju u Njujorku, kada je ponela moćnu haljinu i pojavila se u "mokrom" stilu.

Struk joj je izgledao nestvarno, pa su se mnogi pitali da li je izvadila rebra kako bi ušla u skupocenu haljinu pravljenu punih osam meseci. Otklonila je sumnje i otkrila da je "tajna" bila u korsetu koji je bio toliko uzak da je jedva disala, a sedeti nije ni mogla.

Kim Kardašijan, Kim Kardashian Kim Kardašijan je ispod haljine nosila korset u kojem nije mogla da sedi/ Printskrin: Instagram/voguemagazine

I posle toga su se mnogi zapitali kako se kretala u toliko uskom korsetu i haljini, pa je Kim otkrila da je najvažniju stvar koja ju je "spasila" te večeri učila sedam meseci, a to je - tehnika disanja.

- Sedam meseci u Montrealu, Parizu i Los Anđelesu. Časovi disanja u korsetu. I te kako se isplatilo! - napisala je Kim na Instagramu i najavila još iznenađenja.

VIDEO: Najdramatičniji stajling Met Gale 2019: Pojavila se sa lusterima i sva je "gorela"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дама је о хо, хо!

    13. maj 2019 | 20:08

    НЕ, НИЈЕ ОНА ИЗВАДИЛА РЕБРО. НИ ЈА ЈОЈ ГА НЕ БИХ ВАДИО.ОНА ЈЕ, САВРШЕНА ДАМА!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA