≫ 

Svi su mislili da je izvadila rebra, a sad je Kim pokazala kakvo čudo je nosila ispod "mokre" haljine da bi joj struk izgledao moćno! (FOTO)

Dileme više nema - Kim Kardašijan otkrila zbog čega je imala tako tanani struk

  • 4
Kim Kardašijan, Kim Kardashian, 2019 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Tanjug/AP

Nakon brojnih nagađanja da li je Kim Kardašijan (38) izvadila nekoliko rebara kako bi joj haljina stajala tako dobro na ovogodišnjoj Met Gali, na kojoj je izuzetnim izgledom 6. maja oduševila sve, objavljen je snimak kojim je objašnjeno da je Kim imala uski korset u kojem je jedva disala.

Kim se na Met Gali pojavila mokrog izgleda, tačnije u uskoj haljini koja je istakla sve njene obline, a sa koje su se "slivale" kapljice napravljene od kristala. Tako je izgledalo kao da je tek izronila iz vode, a njen stajling oduševio je planetu. Kapljice su bile deo njenog stajlinga i na afterpartiju, gde je takođe izgledala neverovatno.

Kim Kardašijan, Kim Kardashian, 2019 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Kim Kardašijan na Met Gali u izdanju kojim je raspametila/ Foto: Tanjug/AP

Na društvenim mrežama pokrenute su rasprave oko toga da li je Kim izvadila rebra da bi ušla u haljinu, međutim, na zvaničnoj stranici magazina "Vogue" objavljen je video koji sve objašnjava. Slavna rijaliti zvezda imala je ispod haljine uski korset u kojem nije mogla da se kreće, pa se putem videa "izvinila" organizatorki Met Gale, Ani Vintur.

- Ana, ako ne sednem tokom večere, sad znaš zbog čega. Šetaću okolo, družiću se, ali ne mogu da sednem - izjavila je Kim na snimku.

 
 
 
View this post on Instagram
@KimKardashian could not wait to try on the figure-hugging silicon frock that she wore to this year’s #MetGala, which, fun fact, was the first piece that designer Manfred Thierry @Muglerofficial has created for the House in over 20 years. Spun with silk organza and dripping with sparkling crystals, the Mugler number was made to mimic the wet shirtdress that Sophia Loren wore in the 1957 film Boy on a Dolphin. Getting into the waist-whittling look was no small feat. First, Kardashian had to be laced into a corseted bodysuit that was custom-made by Mr. Pearl, widely acknowledged as the world’s foremost corset-maker. Tap the link in our bio for a behind-the-scenes look at her entire getting ready process. Directors @ggggbone @foxnhound DP @jessdunlap Sound Chris Bennett, Jesse StormoA post shared by Vogue (@voguemagazine) on

VIDEO: Najdramatičniji stajling Met Gale 2019: Pojavila se sa lusterima i sva je "gorela"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Цвет

    9. maj 2019 | 12:17

    Прелепа је, са шминком изгледа старије. Али мени је баш лепа.

  • Јасмина

    9. maj 2019 | 12:16

    Шта год урадила добро јој стоји.Последице наглашене лепоте долазе"мало"касније...

  • ks ks

    9. maj 2019 | 16:15

    lepa je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA