Bekamov sin se posvađao sa devojkom usred restorana, obezbeđenje ih razdvajalo!

Viktorija i Dejvid Bekam zabrinuti su zbog čestih svađa i turbulentnog odnosa njihovog sina sa devojkom

  • 2

Bruklin Bekam, sin Dejvida i Viktorije Bekam i njegova devojka Hana Kros žestoko su se posvađali i napravili skandal u jednom elitnom restoranu tokom filmskog festivala u Kanu.

Par je bio smešten u jednom od najluksuznijih hotela u Kanu gde jedno noćenje košta čak 3.000 funtu, međutim ni to nije bilo dovoljno da se opuste i lepo provedu, već je izbila žestoka rasprava između njih.

Njih dvoje su u toku podnva seli u otvoreni restoran ispred hotela gde su naručili piće, a potom stravično počeli da se svađaju. Počeli su da viču jedno na drugo, da se svađaju, a Hana je u jednom trenutku uzela svoj telefon i okrenula se besno od Bruklina.

- Prolaznici su bili šokirani kada su videli da se Bruklin i Hana žestoko svađaju pred svima. U jednom trenutku je ona počela da plače i vrišti, iako su bili na otvorenom – kaže izvor za "Sun".

U tom trenutku je reagovalo i obezbeđenje, koje je razdvojilo par. Odmah su obavešteni i Dejvid i Viktorija Bekam o incidentu koji se dogodio.

- Sve je bilo veoma dramatično, vređali su se i pljuštale su uvrede - dodaje izvor.

Samo nekoliko dana pre svađe par se pojavio na crvenom tepihu, a izgledai su prilično srećno dok su se držali za ruke.

Bruklin Bekam, Hana Kros Bruklin Bekam i Hana Kros, Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Međutim, ovo nije prvi put da je nakon žestoke rasprave umalo došlo i do tuče između njih, a Viktorija i Dejvid zabrinuti su zbog turbulentne veze svog sina.

- Na festivalu Koačela takođe su se posvađali, a jednom su izlazili iz Bruklinovog automobila i takođe se prepirali. Njihove svađe su takve da umalo dođe do tuče i onda ih obezbeđenje razdvaja. Hana jako teško podnosi Bruklinov status i sve što sa sobom nosi zabavljanje sa članom porodice Bekam, dok je Bruklin veoma ljubomoran i ne podnosi mušku pažnju koju Hana dobija. Takođe, izuzetno ga nervira što ona ne želi da potpiše ugovor o poverljivosti, koji će najpre zaštititi njegove roditelje - završava izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA