Varao ju je u devetom mesecu trudnoće, a o njenom objašnjenju zašto mu je sve oprostila bruji svet

- Pokušavam da ne razbijam glavu jer se onda svako malo pitam gde je Tristan i šta radi? - rekla je Kloi

  • 3

Kloi Kardašijan (34) u poslednjoj epizodi rijaliti programa "U korak sa Kardašijanovima" u razgovoru sa prijateljicom Malikom pričala je da ju je košarkš Tristan Tompson (28) varao dok je bila trudna.

Rijaliti zvezda je drugarici ispričala da joj je Tristan zamerao što mu je prevaru pominjala sedam eseci nakon što je odlučila da mu oprosti i da je bez obzira na sve nastavio po starom.

Kloi baš nema sreće u ljubavi, jer ju je i prvi suprug, košarkaš Lamar Odom (39) takođe varao tokom cele njihove veze. Međutim, Kardašijanka je našla novi fokus u životu i nekoga na koga je usmerila svu energiju.

Kloi Kardašijan Kloi i Tristan, Foto: Profimedia/AKM-GSI

- Moja sva energija je usmerena prema Tru. Pokušavam da ne razbijam glavu jer se onda svako malo pitam gde je Tristan i šta radi? - izjavila je Kloi, priznajući da ga još uvek voli.

Kloi i Tristan išli su na bračno savetovanje, ali ništa nije pomoglo.

- Cenim što je uložio vreme i napor na terapiju i što radi na sebi. Da nisam ništa osetila, ne bih mu oprostila. Suočila sam se činjenicama i nastavila dalje - objasnila Kloi drugarici.

Kloi Kardašijan, Khloe Kardashian Kloi Kardašijan, Printskrin: Youtube/ E! Entertainment

Međutim, sve je dobilo novu dimenziju kada je Tompson pre nekoliko meseci prevario Kloi sa Džordan Vuds (21), najboljom drugaricom njene sestre Kajli Džener (21).

- Varali su zato što su to žeeli, lagali su o tome jer su mogli, a sada im je žao samo zato što su uhvaćeni. Uvek se radi o njima, a ja to stvarno nisam zaslužila - napisala je Kloi na svom Instagramu u jeku sandala.

Kako je izgledao razgovor Kloi i Malike pogledajte u videu (od 1:25) do ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    4. jun 2019 | 13:12

    Ma posebno sam se nasekirao i za tebe

  • PaJa

    4. jun 2019 | 21:02

    Srećo moja, tebe treba varati uvek i svugde jer ti nisi zaslužila da bilo sa kim ostvariš i vezu i brak, a pogotovo da još imaš i dete sa nekim! Sva tvoja dosadašnja aktivnost je bila usmerena na to da dođeš do para, lagodnog života i da budeš super zvezda za koju je čulo bar pola sveta na kugli zemaljskoj! E, pa devojko, tebe bi trebalo poslati u rezervat i tebi takve slične, pa se je.ite tamo i radite šta god hoćete! Niste zaslužili ovakav život kakav danas imate i živite!

  • Golja

    4. jun 2019 | 16:11

    Pa mladje spadje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA