≫ 

Nakon bučne eksplozije na setu gde je bilo povređenih, novi film o Džejmsu Bondu suočio se sa novim problemima

- Snimanje filma treba da se završi u septembru, ali kako stvari stoje, to će se desiti krajem oktobra - započeo je priču izvor

  • 2

Gomilaju se problemi koji otežavaju snimanje novog filma o Džejmsu Bondu. Naime, kao što je od ranije poznato, snimanje ovog ostvarenja je više puta odlagano. Prvi put zato što se glavni glumac Danijel Krejg povredio, pa je morao hitno da avionom bude prebačen u Ameriku, kako bi se oporavio od povrede članka.

Tokom snimanja je trčao usled čega je nespretno pao, kasnije smo saznali da je povredio članak. Bio je jako nezadovoljan, moramo da pauziramo snimanje filma - rekao je svojevremo jedan od saradnika koji radi na ovom filmu.

Nakon toga, na setu u Pajnvud studiju u Bakinghemšajeru desile su se tri bučne eksplozije, a jedan od članova ekipe filma o novom Bondu je bio povređen. I zbog toga je snimanje ovog ostvarenja bilo odložena.

Danijel Krejg Danijel Krejg glumiće Džejmsa Bonda Foto: Profimedia/Pacific coast news

Sada se javio novi problem. Naime, zbog angažovanja u drugim filmovima, glavni negativac u novom Bondu, oskarovac Rami Malek, ne može da snimi zajedničku scenu sa Danijelom Krejgom, koji takođe ima prenatrpan raspored.

- Snimanje filma treba da se završi u septembru, ali kako stvari stoje, to će se desiti krajem oktobra. Treba da nađu vremena da Danijel i Rami snime zajedničku scenu - Bond treba da se susretne lice u lice sa negativcem. Totalni košmar - rekao je izvor.

Rami Malek Oskarovac Rami Malek glumiće negativca u novom Bondu Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Svako može da bude Džejms Bond sa ovom super brzom podmornicom- gliserom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA