Zbog 7 reči Kloi Kardašijan svi misle da je na pragu pomirenje sa bivšim mužem! (FOTO)

Šuška se da su između Kloi i Lmara ponovo sevnule ljubavne varnice

  • 0

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan napravila je pometnju na društevnim mrežama kada je prokomentarisala objavu svog bivšeg muža Lamara Odoma.

Lamar je napisao autobiografsku knjigu o svom životu. Naime, košaraš se 2015. godine predozirao od alkohola i vijagre, nakon čega je bio u komi. Košarkaš je doživeo i moždani udar, usled koga je imao probleme sa otlkazivanjem organa, ali je ipak uspeo da pobedi i potpuno se oporavi.

Lamar je tada bio u braku sa Kloi koja je sve vreme bila uz njega. Kada se košarkaš probudio iz kome Kardašijanka ga je učila da ponovo hoda, jede... Međutim, iako kažu da nesreća spaja ljude, par u decembru 2017. rezveo.

Kloi Kardašijan Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia/AKM-GSI

Košarkaš je objavio fotografiju na Instagramu i sa svojim pratiocima podelio da je njegova knjiga jedna od najprodavanijih, a Kloi mu je ostavila komentar zbog koga bruje društvene mreže.

- Pogledajte boga! Čestitam Lami! Nastavi da sijaš - napisala je rijaliti zvezda ispod fotografije.

Kloi Kardašijan Lamarova objava i Kloin komentar, Printskrin: Instagram

Komentar je brzo skupio skoro 12.000 lajkova, a već se šuška da su između Kloi i Lamra ponovo sevnule varnice, pa njihovi fanovi očekuju njihovo pomirenje.

Košarkaš je nedavno gostovao u jednom tok šou gde je rekao da je Kloi njegov anđeo čuvar, ali je i priznao da je i dalje voli.

Kloi Kardasijan Kloi Kardašijan, Foto: Dia Dipasupil/Getty Images

Kloi je nakon kraha sa Lamarom počela vezu sa košarkašem Tristanom Tompsonom sa kojim je dobila ćerkicu Tru (1), dok sa Lamarom nije imala dece.

Međutim, dok je bila u 9 mesecu trudnoće pojavili su se snimci iz kluba na kojima se Tristan ljubi sa drugim devojkama. Iako mu je sve oprostila, najveći šok Kloi je doživela kada ju je Tompson ponovo prevario to sa najoljom drugaricom njene najmlađe sestre Kajli Džener, Džordan Vuds.

VIDEO: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA