≫ 

Džej Lo napunila 50 godina: Sada drma milione kao od šale, a nekad je jedva imala za parče pice

Slavna pevačica slavi jubilarni rođendan

  • 8

Jedna od najvećih zvezda svetskog šoubizna Dženifer Lopez danas, 24. jula, puni 50 godina. Džej Lo, koja je tako ušla u šestu deceniju života, izgleda kao milion dolara, a što se tiče miliona, zarađuje kao od šale, budući da ima više nego uspešnu muzičku, ali i glumačku karijeru. Ove godine, prema časopisu "Forbs", inkasirala je 43 miliona dolara, i nalazi se na 76. mestu najplaćenih poznatih osoba.

- Verujte u svoje snove i volite sebe takvi kakvi jeste - rekla je Džej Lo u jednom intervjuu.

Dženifer Lopez, Jennifer Lopez Dženifer Lopez Foto: Profimedia/Mega Agency

Međutim, njen početak nikako nije bio lak. Lopezova je porodični dom napustila sa 18 godina. Živela je kao beskućnica, spavala je u plesnom centru, a njen dnevni obrok zasnivao se na parče pice. Dženifer je počela da radi kao plesačica Dženet Džekson početkom devedesetih, a karijera je počela da joj ide uzlaznom putanjom.

Ostvarila se kao glumica, a 1995. godine igrala je u filmu "Voz trezor" sa glumcem Veslijem Snajpsom, s kojim je bila u kratkotrajnoj vezi. Nakon filmske, usledila je i muzička karijera, a hitovi poput "Waiting For Tonigt", "If You Have My Love" postali su ogromni svetski hitovi.

Prvi put je uplovila u bračne vode krajem devedesetih, a tada se udala za kubanskog konobara Ojanija Nou. Brak je trajao kratko, svega devet meseci. Nakon toga, bila je u vezi sa reperom Paf Dedijem, s kojim je raskinula nakon pucnjave u jednom njujorškom klubu.

Naredni brak Džej Lo je bio sa plesačem Krisom Džadom, kojeg je upoznala na snimanju spota za pesmu "Love Don't Cost a Thing".

Međutim, njihov brak je trajao svega osam meseci, pošto se Džej Lo zajubila u glumca Bena Afleka na snimanju komedije Gigli. Tokom njihove veze, Lopezova je ubacila holivudskog superstara u njen spot za pesmu "Jenny From The Block".

Dženifer je htela da se uda za Afleka, ali je Ben otkazao venčanje. Kasnije, njihova veza je pukla. Posle toga, usledio je njen prvi, može se reći ozbiljniji i duži brak, i to sa pevačem Markom Entonijem, s kojim ima dvoje dece, ćerku Emu i sina Maksa. Oni su se venčali 2004. godine, a iako je delovalo da će ostati do kraja zajedno, ipak se to nije desilo, budući da su se razveli 2011. godine.

Nakon braka sa Entonijem, Dženifer je uplovila u romansu sa plesačem Kasperom Smartom, a kada je raskinula sa njim, započela je vezu sa nekadašnjim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, za kog treba da se uda.

Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Od čega je ova žena, ovo savršenstvo? Džej Lo bljesnula grudima na crvenom tepihu, ali su svi gledali u njenu "frizuru"

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. jul 2019 | 21:21

    Bog joj dao srecu i zdravlje,neka ima milione i treba da ima,mašala!

  • Danijel

    24. jul 2019 | 20:44

    Za svaku godinu života po jedan muškarac.

  • Coco Jumbo

    24. jul 2019 | 20:55

    Sunce ti poljubim pa šta ih je samo izmenjala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA