≫ 

"I dalje smo frajeri!" Čuveni snagatori Slaj, Švarci i Dolf hit snimkom oduševili svet (VIDEO)

Snimak na kojem se njih trojica šale na račun svog izgleda za 7 sati pregledalo je skoro milion i po ljudi

  • 16
Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Dolf Lundgren Printskrin: Instagram/officialslystallone

Holivudski snagatori, Arnold Švarceneger (71), Silvester Stalone (73) i Dolf Lundgren (61) obradovali su fanove širom sveta snimkom na kojem su se sjajno zabavili i poručili da odlično stare.

Budući da sva trojica važe za strah i trepet Holivuda i da ih svi vezuju uz opasne uloge, ovi popularni snagatori i danas su u odličnoj formi, pa ih je uvek pravo zadovoljstvo videti na okupu. Pogotovo kada su potpuno opušteni, baš kao i na snimku koji je Stalone podelio na Instagramu, a koji je za samo sedam sati pogledajte skoro milion i po ljudi.

Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Dolf Lundgren Anold, Silvester i Dolf na snimku/Printskrin: Instagram/officialslystallone

- Moja ruka izgleda bolje nego tvoje lice - našalio se Stalone sa Silvesterom dok je pokrivao svoje lice.

- Slaj misli da je njegova ruka lepša... Pogledajte kako dobro izgledam - dodao je Švarceneger.

- Tako dobro starimo - zaključio je Stalone, zadovoljan onim što vidi, baš kao i svi fanovi legendarnih glumaca.

Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Dolf Lundgren Arnold, Silvester i Dolf u opuštenoj varijanti/Printskrin: Instagram/officialslystallone

"Genijalno", "Pravi opasni momci", "Legende", "Momci su se vratili u grad", "Sveto tvojstvo", "Toliko legendi na jednom snimku", "Nikad nemojte odrasti, čuvajte dušu mladom", "Momci, i dalje izgledate sjajno", "Toliko ste zgodni"...samo su neki u moru oduševljenih komentara koji su im upućeni.

Pogledajte njihov hit snimak:

 
 
 
View this post on Instagram
Men that refuse to grow up. Actually why bother??? We’re having fun! Grow old UNgracfullly!!!!!! @schwarzenegger @dolphlundgrenA post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    26. jul 2019 | 15:01

    И јесу фрајери!!!

  • M.K.

    26. jul 2019 | 13:56

    Hehe crem de la crem... u pozadini Lothar Matheus ,Giovanni Elber i poznati bavarski Kuvar Alfons Schubeck💖to mora da je bilo snimljeno u Minhenu.

  • Jajac

    26. jul 2019 | 13:04

    "Moja ruka izgleda bolje nego tvoje lice - našalio se Stalone sa Silvesterom dok je pokrivao svoje lice." Ko se ovde s kim nasalio???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA