Niki Minaž trudna, udaje se za čoveka osuđenog za ubistvo i pokušaj silovanja maloletnice

Fanovi nisu zadovoljni odabirom njenog partnera i osporavaju njenu vezu, zbog malo većeg kriminalnog dosijea kojim Kenet može da se "pohvali"

Komentari

  • Alo

    28. jul 2019 | 15:23

    A sta mislite da se uda za mene I svi SMO dobri?

  • .

    27. jul 2019 | 22:59

    On je bio u vezi sa tom devojkom kada su oboje imali 16 godina i njena majka ih je zatekla kako imaju odnose i to joj se nije svidelo pa ga je optužila za silovanje i mala je morala to da potvrdi, zatim su ga advokati nagovorili da prizna da jeste uradio to (a nije) da bi dobio samo 4 godine zatvora i da mora da se registruje narednih nekoliko godina kao "sex offender" i da mu stoji slika u registru, jer da to nije uradio verovatno bi se sudjenje završilo u njihovu korist i dobio bi mnogo više zatvora. A što se tiče hejta na Nicki da je grozna osoba, slažem se da je provokativna i vulgarna ali je donirala preko 200M$ (zaradila je to kolaboracijom na kozmetičkoj liniji i sve je donirala uprkos tome što bi bila 3 puta bogatija da je stavila sebi u džep) za ogranizaciju koja se bori protiv side i svoje fanove bodri da ne napuštaju školu čak je i otplatila školarine i knjige za 30ak fanova.

  • Sheila Broflovski

    27. jul 2019 | 21:39

    Treba li možda gđica Minaž da se uda za nastavnika matematike, lekara ili pilota? Similis simili gaudet. - Sličan se sličnom raduje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA