≫ 

Džej Lo prekinula koncert da bi vereniku čestitala rođendan, moćno ga iznenadila na bini (VIDEO)

Dženifer je pre tri dana proslavila 50. rođendan, a danas je slavio njen 6 godina mlađi verenik

  • 0

Nakon što je svetska muzička zvezda Dženifer Lopez glamuroznom žurkom pre tri dana, 24. jula, proslavila jubilarni 50. rođendan, usledio je i rođendan njenog verenika Aleksa Rodrigeza koji je danas, 27. jula, napunio 44 godine.

On je njoj kupio pravog macana - crvenog "Porschea" upakovanog u mašnu, priredio vatromet i savršene momente sve do jutra, dok je Džej Lo njemu uzvratila tako što je prekinula koncert u Majamiju i priredila mu iznenađenje!

Izvela je i svoju i njegovu decu na binu, postavljena je bila i torta sa Aleksovim dresom koji je nosio dok je igrao bejzbol i bio broj 13, a onda je Dženifer počela da peva slavljeničku pesmu. Razmenili su i poljupce, a ovo je verujemo samo mali deo slavljeničkog provoda i još jednog divnog dana zaljubljenih Džej Lo i Aleksa.

Džej Lo, Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez, Jennifer Lopez Printskrin: Instagram/jlo

- Danas i svaki dan slavim tebe, ljubavi moja. Ti si poseban, moj uragan i moj mir usred oluje... Hvala ti što si božanstveno svetlo u mom životu... Želim ti najsrećniji rođendan ikada! Srećan rođendan, 13! - čestitala je Džej Lo rođendan svom vereniku na Instagramu.

Snimak iznenađenja za Aleksa usred koncerta pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA