≫ 

Slavna pevačica snimljena mrtva pijana, a sad se oglasila i komentarom oduvala hejtere! (VIDEO)

"Ona je jedna od nas", "Samo napred, devojko", "Ona je emotivna i raduje se uspehu", "Bravo, Tejlor", "Ona je kraljica", neki su od komentara. Svakako, bilo je i onih koji su komentarisali da je "napravila budalu od sebe", ali u daleko manjem broju

  • 3
Tejlor Svift

Printskrin: Twitter/tiedtaygether

Kada vas za predstojeću dodelu MTV VMA nagrada nominuju u čak 10 kategorija, onda se to pošteno i proslavi, potpuno ne obraćajući pažnju na nevaljale ljude koji koriste priliku da vas krišom snimaju.

To se desilo jednoj od najpopularnijih i najuticajnijih pevačica današnjice, Tejlor Svift (29), čiji je snimak sa slavlja osvanuo na društvenim mrežama i postao viral u roku od pola sata.

Tejlor, inače poznata kao "dobra devojka" koja nije imala ispade i "neoprostive" blamove u javnosti, i sama je odlučila da se našali na svoj račun, pa je objavila nekoliko printskrinova sa snimka napisavši "pijana Tejlor".

- Toliko smo se zabavili da je "Pijana Tejlor" trending na Tviteru. Živeli! - poručila je putem Instagrama.

I dok bi na našim prostorima pevači zbog ovakvog snimka naišli na osude i uvrede, na Tviteru se mahom mogu pročitati pozitivni komentari.

"Ona je jedna od nas", "Samo napred, devojko", "Ona je emotivna i raduje se uspehu", "Bravo, Tejlor", "Ona je kraljica", neki su od komentara. Svakako, bilo je i onih koji su komentarisali da je "napravila budalu od sebe", ali u daleko manjem broju.

Pogledajte snimak, pa procenite sami:

Inače, Tejlor Svift nedavno je "prešišao" indijski reper Badshah, čiji je spot za pesmu "Paagal" za svega 24 časa od objavljivanja "skupio" 75 miliona pregleda.

No, iako je reč o realnom podatku, do te brojke reper nije došao na pošten način.

Naime, Badshah je kupio oglase od Gugla i Jutjuba kako bi poboljšao prikaze, što nije prvi put da se to dešava. To su radili i Blekpink i Tejlor Svift, a indijski reper je, kako kažu izvori upućeni u priču, samo otišao korak dalje.

Spot je objavljen 10. jula 2019. godine, a danas, 13. avgusta, ima 128.518.910 pregleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    13. avgust 2019 | 17:12

    Ovako će i naša Lunica. Ko dođe na njen nastup ima svašta lepog da vidi.

  • Anka

    13. avgust 2019 | 15:00

    Grozno je videti zensko pijano

  • Даца

    14. avgust 2019 | 20:55

    Ко би рекао? Бар је она деловала културно...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA