≫ 

Novi album Tejlor Svift za 48 sati oborio rekorde prodaje i "oduvao" Lejdi Gagu i Bredlija Kupera

Neverovatan uspeh pre Tejlor imali su Lejdi Gaga i Bredli Kuper

  • 0
Taylor Swift Foto: Tanjug/AP

Novi album Tejlor Svift (29) "Lover" za dva dana uspeo je obori rekord prodaje - prodato je preko 500.000 primeraka, a broj poručenih albuma je (erovali ili ne) preko milion!

Pre njenog albuma objavljenog u petak, 23. avgusta, rekord prodaje držali su Lejdi Gaga (33) i Bredli Kuper (44) numerama iz filma "A Star Is Born".

Uspeh albuma Tejlor Svift stručnjaci povezuju sa izdavanjem 4 kolekcionarske opcije izdanja, te sa atraktivnom reklamnom kampanjom.

Naime, Tejlor je u sklopu promocije albuma nekoliko obožavalaca pozvala u svoj dom, i predstavila im nove numere.

Podsetimo, Tejlor je sinoć, u ponedeljak 26. avgusta, na dodeli VMA nagrada ponela statuu za spot godine, za gej prajd pesmu "You Need to Calm Down".

Taylor Swift Tejlor Svift ljubazno se slikala sa ljudima na dodeli nagrada, Foto: Tanjug/AP

Tejlor je pomenutom pesmom i otvorila veče dodele nagrada, a potom je otpevala i baladu "Lover", naslovnu numeru novog albuma.

Inače, u spotu u kojem Svift proziva one koji je mrze, pojavljuju se slavne ličnosti poput Elen DeDženeris, Lavern Koks, Ru Pol i postava "Kvir Aja" (Queer Eye).

Tejlor Svift je, pored nagrade za najbolji spot godine, osvojila još dve nagrade, čime je sa Arijanom Grande i Bili Ajliš kući odnela najviše statua.

VIDEO: Pijana Tejlor se baš opustila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA