≫ 

Ćerka Dvejna Rok Džonsona bila je prava zvezda na njegovom venčanju: Tata-snagator pucao od ponosa

U beloj haljinici Džezmin se pokazala kao prava ćerka snažnog i borbenog oca

  • 0
dwayne johnson Foto: Instagram

Dvejn Rok Džonson oženio se prošlog meseca svojom dugogodišnjom devojkom Loren, ali ubrzo je postalo jasno da su prave zvezde na ovom venčanju bile njihove ćerkice Džezmin (4) i Tiana (1).

Slavni roditelji objavili su na svojim Instagram profilima da su devojčice imale posebnu ulogu na venčanju - trebalo je da bacaju latice cveća po stazi kojom će njihova mama hodati do oltara.

 
 
 
View this post on Instagram
❤️ 📷@jonbrandoncruzA post shared by Lauren Hashian (@laurenhashianofficial) on

Ovo je bio pravi izazov za malenu Tianu, koja još nije sigurna na nogama, ali je zato Džezmin dominirala.

Čuveni Rok je objasnio i kako.

- Posipati cveće na venčanju je velika odgovornost i Džezi ju je shvatila vrlo ozbiljno. Nekoliko minuta pre ceremonije odlučili smo da provežbamo. Ubrzo sam shvatio da je ona odlučna ne da nežno položi latice cveća, već da ih zgrabi i baci na pod sa nemilosrdnom agresijom i izopačenim osmehom. Da, dođavola! To je moja ćerka! - napisao je on ispod slike koja govori više od reči.

Uz drugu sliku naveo je šta se dalje desilo.

- U svom uzbuđenju i sreći Džezi se sapela i pala dok je hodala ka oltaru i sve latice su ispale iz korpe. Nije plakala i bez oklevanja počela je da kupi latice i vraća ih u korpu. Ovaj trenutak bio je kul i kritičan (i prelep) mikrokozam za mnogo važniju stvar u njenom životu - naravoučenije da ćeš se sapeti i pasti. Svima nam se to dešava. Ali preuzmi odgovornost, podigni se, obriši prašinu sa sebe, nasmej se i nastavi svojim putem. Ponosan sam na instikt svoje male devojčice - naveo je Dvejn.

 
 
 
View this post on Instagram
In her excitement & joy of being flower girl, Jazzy took a spill while walking down the aisle and all the petals🌹fell outta the basket. She didn’t cry, and without hesitation she started picking them up and putting them back in the basket. This moment was a cool & critical (and beautiful) microcosm for a much bigger thing in her life - you will stumble and fall. We all do. But be accountable, get back up, dust yourself off, laugh and keep on going down the road. Proud of my lil’ girl’s instincts. And after I helped her here get back on her feet, 30min later I gave the biggest, sugariest piece of wedding cake - cos that’s what loving and responsible fathers do ❤️ Turn our children into sugar tornadoes. #westumble #getbackup #wekeeponkeepingon #weeatcake #weddingdayA post shared by therock (@therock) on

Na kraju je dodao da je Džezmin dao najveće i najslađe parče svadbene torte.

- To rade odgovorni očevi. Pretvaraju svoju decu u šećerni tornado - duhovito je dodao on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA