≫ 

Majkl i Ketrin proslavljaju rođendan istog dana, a jedno drugom su na dirljiv način čestitali

Majkl Daglas napunio je 75 godina, a njegova izabranica Ketrin Zita Džons napunila je 50 godina

  • 0

Glumački par Majkl Daglas (75) i Ketrin Zita Džons (50) rođeni su istog dana, 25. septembra, a jedino što ih deli je razlika od 25 godina među njima. Oni su na svojim Instagram nalozima objavili dirljive poruke i međusobno čestitali rođendane.

Majkl je na svom nalogu objavio njihovu fotografiju sa venčanja.

- Srećan rođendan, draga. Volim te puno i ne mogu da dočekam trenutak da ovaj važan dan proslavimo zajedno - napisao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
Happy Birthday my darling! I love you so much and I cannot wait to celebrate our special day together!A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

Dok je Ketrin Zita objavila kratak video isečak spota za pesmu "Majkl Daglas" i čestitala sebi ali i svom dragom rođendan.

-Srećan rođendan meni, srećan rođendan meni i mom mužu Majklu Daglasu! Srećan rođendan svima - napisala je Ketrin Zita.

Zajedničku proslavu rođendana počeli su još tokom dana, kada je Majkl odveo Ketrin Zitu da zajedno igraju golf, iste večeri nastavili su slavlje u krugu prijatelja na koncertu američkog rok sastava "Cheap Trick".

Ketrin je sa svojim pratiocima podelila i svoj rođendanski poklon koji je dobila od Majklovo sina iz prvog braka Kamerona i njegove porodice.

Podsetimo, ove godine par je proslavio 20 godina ljubavi i braka. Kako je Majkl isticao da je to bila ljubav na prvi pogled i da je on čim je video obećao sebi da će biti otac njene dece.

Video: Njegov razvode je šokirao sve, a on sada uživa u ljubavi sa ćerkom Arnolda Švarcenegera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA