≫ 

Tužne reči Anđeline Džoli: "Pred kraj veze sa Bredom nisam mogla da se prepoznam. Mala, nebitna..."

- Bila sam duboko, istinski tužna, povređena, ali s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u poniznost i osećaj beznačajnosti - objasnila je

  • 10
Anđelina Džoli, Foto: Tiziana FABI/AFP/Profimedia

Anđelina Džoli (44) posle dužeg vremenskog perioda govorila je o razlazu od Breda Pita (55), a njene reči prilično su potresle milione fanova koji vole i prate i nju, i slavnog glumac.

Kako je Džolijeva rekla za francuski magazin "Madame Figaro", sebe u tom periodu više nije prepoznavala.

- Razvod je bio zaista komplikovan. Pred kraj moje veze sa Bredom, nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila deo sebe... Postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala - rekla je Anđelina, koja se od Breda razvela pre tri godine.

- Bila sam duboko, istinski tužna, povređena, ali s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u poniznost i osećaj beznačajnosti - objasnila je.

Anđelina Džoli, Bred Pit Anđelina i Bred u vreme ljubavi, Foto: Image Press/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Glumica je dodala da će tu lekciju preneti i na svojih šestoro dece - sinove Medoksa (18), Paksa (15) i Noksa (11), kao i ćerke Zaharu (14), Šilo (13) i Vivijen (11).

- To je lekcija koju prenosim svojoj deci, tu energiju obnavljanja koja nam može doneti i sreću. Morala sam je ponovno otkriti i to uz neke zdravstvene probleme. Kad se sve to slegne, shvatite koliko ste srećni što ste živi - zaključila je glumica.

Podsetimo, Bred je početkom septembra priznao da je nakon razvoda od Anđeline odlučio da batali alkohol.

Stvari su otišle najdalje što su smele, pa sam morao da prestanem - ispričao je glumac kome su se sastanci "Anonimnih Alkoholičara" zapravo i svideli.

Bred Pit Bred Pit, Foto: Tanjug/AP

Svi ti muškarci sedeli su jedan pored drugog, bili otvoreni i iskreni na način koji do tad nisam nikad čuo. To je bio siguran prostor gde nije bilo osuđivanja. Bilo je stvarno oslobađajuće otvoriti se i ispričati tu ružnu stranu sebe - objasnio je Bred za "Njujork Tajms".

Nekoliko nedelja kasnije, priznao je da je svestan svoje krivice.

- Morao sam da prihvatim svoju krivicu u razdoru naše porodice. Trebalo bi da naučim kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu - rekao je Pit.

Bred Pit Bred Pit, Foto: Tanjug/AP

Osim toga progovorio je i o tome kako se oseća zbog toga što stari.

- Svi nosimo veliki bol, usamljeni smo i žalimo za nečim. Imam prijatelja koji radi u domu za stare i nemoćne. On mi je rekao da jedino o čemu ljudi pričaju jesu njihove bivše ljubavi, žale zbog postupaka s voljenima. Zbog toga mislim da bih što pre trebalo da poradim na tome - zaključio je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    7. oktobar 2019 | 13:32

    Ovog zlotvora mi nikada nije bilo zao. Bred se otarasio satane.

  • ej

    7. oktobar 2019 | 14:32

    vas posao je da nas zabavljate glumeci u filmovima a ne da tu prosipate mudrosti

  • Angel

    7. oktobar 2019 | 16:23

    Ipak, bili su lijep par....ali, karma je čudo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA