• 22

Van Dam objavio sliku sa Draganom Mirković: Srpskoj folk zvezdi poslao je poruku za pamćenje

Slavni glumac i poznata pevačica su veliki prijatelji

  • 22

Nije tajna da se poznata pevačica Dragana Mirković druži sa holivudskim superstarom Žan Klod Van Damom. Folk zvezda ima samo reči hvale o njemu, ali ni legendarni snagator ne zaostaje sa komplimentima. Van Dam je još jednom naveo kako je Dragana Mirković njegova prijateljica, a to je učinio na svom Instagram profilu, gde je objavio njihovu zajedničku sliku.

- Dragana Mirković, kraljica konceratqa i pop-folka sa skoro 10 miliona prodatih ploča! Ponosan sam što sam njen prijatelj - napisao je Žan Klod.

Evo i njegove objave:

Podsetimo, u intervjuu za Telegraf.rs, Dragana Mirković je pričala da Van Dam voli njene pesme, a jednu posebno, i to hit "Jedini".

- Bio je oduševljen... Nisam ja njemu puštala celu diskografiju, sigurno nije preslušao čitavu moju diskografiju. Ali, na primer, tih poslednjih par albuma je preslušao i mnogo mu se dopadaju balade i brze stvari moje, ali nekako je osetio emociju neverovatnu u pesmi "Jedini". Onda kada sam mu rekla da je posvećena Toniju, odnosno našoj ljubavi, za desetogodišnjicu braka, on je bio oduševljen - rekla je Dragana za Telegraf.rs

Video: Žan Klod van Dam u provodu sa Draganom Mirković: Ona je zvezdetina Balkana

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 😂😂😂

    Ne moźe to bez kabla.

  • Tara

    Dragana je divna osoba bez mrlje u karijeri.Svaka cast!

  • Bojan

    Vazda je bilo i biće da sve uspešne ljude oteramo iz ove zemlje jer ne možemo da podnesemo njihov uspeh, ili jednostavno ne možemo da ih razumemo. Od Tesle i Pupina do Milene Pavlović-Barili , Crnjanskog i Marine Abramović. Pa kad nismo bili u stanju da cenimo takve veličine, šta onda jedna pevačica poput Dragane može da očekuje od ovakve, iskompleksirane sredine? Ništa osim pljuvačine. Bila je zvanični promoter Evropskog prvenstva u odbojci u Austriji, Bugari je ponosno istakli u Plovdivu na promociji grada kao porestonice evropske kulture 2019, počasni je građanin na Kosovu i Metohiji kao prva pevačica iz Srbije koja je zapevala na Kosovu na poziv i u organizaciji Manastira Hilandar... Nema veze. Pljujte iz vašeg "velikog selsa" ako vam to život čini ispunjenijim.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima