• 0

"Jadni Džordž Majkl nije hteo da živi": Elton Džon nastavlja da šokira svet, spomenuo i Madonu

Detalji iz biografije slavnog britanskog muzičara ne prestaju da privlače pažnju

  • 0

Biografija slavnog muzičara Eltona Džona (72) ne prestaje da fascinira javnost. Osim što priča o detaljima iz svoje burne prošlosti, u svojim memoarima otkriva i neke detalje iz života svojih kolega.

Naime, nakon što je izneo najstrašnije optužbe na račun pokojnog kralja popa, Majkla Džeksona, nazivajući ga poremećenim i teško mentalno obolelim, uvredio i Madonu.

On je u svojim memoarima opisao kako je Madona (61) bila zla i neljubazna prema Lejdi Gagi (33), a sve to samo zato što je Gagina pesma zaličila na njenu.

- Shvatam da je Gagin singl "Born This Way" definitivno zvučao slično kao i Madonin hit singl "Express Yourself", ali nisam shvatio zašto je Madona bila tako neljubazna i zla u celoj toj situaciji, umesto da to shvati kao kompliment. Posebno zato što tvrdi da se zauzima za žene - napisao je u memoarima.

Pevačica Madona, Madonna

Madona, Foto: Profimedia

Međutim, on je uputio i javno izvinjenje zbog slučaja još od pre 7 godina, kada je za vreme jednog intervjua Elton nazvao Madonu - "noćnom morom i jeftinom striptizetom".

- Bio sam uznemiren i rekao sam poprilično užasne stvari o njoj na jednoj australijskoj televiziji. Možete zaključiti iz snimka da to nije bio deo intervjua, već da sam između snimanja pričao sa starim prijateljem. Uprkos tome, moje su reči završile na televiziji. No, ipak, nisam to smeo da kažem. Izvinio sam se - objasnio je Džon.

Elton je u memoarima takođe izneo i probleme i pakao koji je prošao zbog narkotika, ali se i osvrnuo na probleme svojih kolega. On je progovorio i o životu pokojnog Džordž Majkla, koji je preminuo od srčanog udara, 25. decembra 2016. godine.

Džordž i Elton bili su jako bliski i dugogodišnji prijatelji, te je ona naveo da je bezbroj puta pokušavao da ubedi kolegu da prekine sa korišćenjem opijata.

Džordž Majkl

Džordž Majkl, Foto: Tanjug/AP

- I zamerio mi je zbog toga što sam mu nagovestio da bi možda mogao malo da promeni život i da bi bio srećniji ako bi probao nešto drugo - otkrio je Džon.

Elton kaže da tako nešto osoba mora da želi, i da je to bio slučaj i s njim.

- Imao sam dve mogućnosti: ili da umrem ili da živim, i želeo sam da živim. Ali tu je razlika ako to želite, a jadni Džordž to nije želeo - poručio je Elton.

VIDEO: Kevina Spejsija u Novakovom restoranu dočekao najmlađi Đoković

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima