≫ 

Slučajno se udala za Rivsa, uhapsili su je zbog krađe... Danas lepa glumica slavi 48. rođendan

Vinona Rajder i dalje je san mnogih muškaraca

  • 0
Winona Ryder Vinona Rajder/Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Glumica Vinona Rajder je danas, 29. oktobra, napunila 48 godina, a oduvek je zbog svoje harizmatičnosti i specifičnosti bila jedna od omiljenih glumica.

Jedan od zanimljivih momenata iz Vinoninog života jeste onaj kada je tokom promocije filma "Kako uhvatiti neženju" saznala da se "tajno venčala" sa Kijanuom Rivsom pre čak 26 godina. Radi se o filmu "Drakula", kada reditelj pri završetku snimanja filma nije bio zadovoljan scenom pa je odlučio da snimi još jednu, ali stvarnu scenu venčanja.

Tako su se njih dvoje venčali u pravoj grčkoj pravoslavnoj crkvi u Los Anđelesu, uz pravog sveštenika.

Kijanu Rivs, Vinona Rajder Vinona Rajder i Kijanu Rivs/Foto: Profimedia

Vinona je tokom srednjoškolskih dana doživela teško zlostavljanje, i to, kako je navodila, zbog toga što ju je nekolicina devojaka stalno maltretirala jer je nosila mušku garderobu i odudarala od njih. Bile su toliko nasilne prema njoj, pa je nekoliko puta morala u bolnicu na ušivanje.

Imala je upečatljive uloge, a 2001. bila je uhvaćena i u krađi dizajnerske odeće i skupocenog nakita u vrednosti od 5.000 dolara u jednom elitnom holivudskom butiku, zbog čega je dobila uslovnu kaznu od tri godine i morala je da plati novčanu kaznu od 10.000 dolara. Udaljila se sa filmskog platna, a potom se 2018. na velika vrata vratila snimivši reklamu za prestižni "Loreal", kada je ostavila jak utisak.

Reklama je premijerno bila prikazana na 75. dodeli Zlatnih globusa, a mnogi su smatrali kako je Vinona ukrala šou. Iako su se njeni obožavaoci obradovali kako je u pitanju njen novi film, razočaralo ih je to što su je gledali samo pet minuta...

Winona Ryder Vinona Rajder/Foto: Guliver/Rachel Murray/Getty Images for Netflix

Vinona je mladalačka ljubav i verenica slavnog Džonija Depa, koji je kao dokaz njihove ljubavi istetovirao na ruci "Wynona Forever", a kasnije skratio ime u Vynona. Branila ga je tokom skandala sa Amber Hard, koja ga je optužila da ju je tukao, a takođe je na njegovoj strani bila i Vanesa Paradi sa kojom je bio u vezi 14 godina i sa kojom ima dvoje dece.

- Džoni je uvek bio nežan i brižan. Prema meni nikad nije bio nasilan, nikad me nije uvredio. Ja poznajem Džonija kao dobrog, brižnog, nežnog i kao čoveka koji je zaštitnički nastrojen prema ljudima koje voli - izjavila je tada Vinona.

Iako ima 48 godina, glumica i dalje izgleda mladoliko, i i dan danas je san mnogih muškaraca.

Video: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA