• 2

Haljina Lejdi Gage duga 7 metara, vredna nekoliko miliona dolara, u centru skandala na aukciji

Haljina je rađena specijalno za pevačicu po uzoru na originalno izdanje filma "Zvezda je rođena"

  • 2
Lady Gaga, Golden Globes 2019, Lejdi Gaga

Lejdi Gaga/Foto: Profimedia

Specijalno pravljena haljina koju je Lejdi Gaga (33) nosila na ovogodišnjoj, 76. dodeli Zlatnih globusa održanoj u januaru na Beverli Hilsu, sa potpisom čuvenog modnog brenda "Valentino", našla se u centru skandala na aukciji.

Haljinu dugu sedam metara, koja je za pevačicu pravljena isključivo za ovaj glamurozni događaj, Gaga je ostavila u hotelskoj sobi po odlasku, a spremačica hotela našla ju je i prisvojila u želji da je proda na velikoj aukciji u Los Anđelesu za nekoliko miliona dolara. Međutim, stvari su se iskomplikovale i peti joj tužba.

Kako je spremačica ispričala, Lejdi Gaga je ostavila haljinu u sobi hotela u kojem je odsela, a ona je tog istog dana prijavila "predmet" menadžmentu hotela, koji je odmah kontaktirao policiju nadajući se da će im se javiti neko iz pevačicinog tima.

Lady Gaga, Golden Globes 2019, Lejdi Gaga

Lejdi Gaga u haljini dugoj sedam metara/Foto: Profimedia

Niko se nije javio, pa je menadžment hotela vratio haljinu spremačici s obzirom na to da prema pravilu svaki predmet koji je pronađen u sobama, a koji ne potraži vlasnik u roku od devedeset dana, pripada spremačicama koje su predmet i pronašle.

Iz PR tima modne kuće "Valentino" kontaktirali su hotel uz zahtev da im se haljina vrati i da se povuče sa aukcije, u protivnom i hotelu i spremačici preti velika tužba.

Inače, ovu haljinu je Gaga obukla samo jednom, a rađena je po uzoru na haljinu koju je 1954. godine ponela Džudi Garland, kada je glumila u originalnom filmu "Zvezda je rođena".

Video: Boginja kempa! Lejdi Gaga promenila četiri haljine za deset minuta

(Telegraf.rs)

Komentari

  • majalena

    Ova haljina vrijedi “nekoliko miliona dolara” ?!

  • max

    Ne može nikako biti vredna nekoliko miliona dolara...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima