• 2

Gladijatore, jesi to ti? Slavni glumac nabacio neprijatno veliki stomak, a mora da bude još veći

Raselu ovakve glumačke transformacije nisu strane, no ovo je ipak jedna od radikalnijih

  • 2
Rasel Krou

Rasel Krou nekada, Foto: AP/Tanjug

Slavni holivudski glumac proslavio se ulogom Gladijatora u istoimenom filmu, a u to vreme Rasel Krou (55) je glumio mišićavog rimskog generala Maksimusa Decimusa Meridiusa, ali njegove poslednje fotografije daleko su od tih dana.

Australijanac je na aerodromu u Sidniju pokazao nešto drugačiji, pomalo sredovečni izgled. Za potrebe nove uloge u trileru "Unhinged" glumac se osetno "zaokružio", a za razliku od mukotrpnih treninga kojima se ranije pripremao za ulogu Gladijatora, sada mu je jedini zadatak da ne vežba i da jesde šta god poželi.

Russell Crowe

Rasel Krou, Foto: Profimedia

Krou, u filmu koji ćemo ga gledati 2020. godine, igra manijaka koji uhodi žene, a kako bi izgledao što uverljivije reditelj Derik Borte (51) tražio je od njega da promeni konstituciju.

Russell Crowe

Rasel Krou, Foto: Profimedia

Raselu ovakve glumačke transformacije nisu strane, no ovo je ipak jedna od radikalnijih, a Kroua u ovakvom izdanju mnogi ne bi prepoznali na ulici.

VIDEO: Kevin Spejsi sa zgodim menadžerom u šetnji Beogradom

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dur

    Zato ce on za tu ulogu dobiti ogromnu lovu. Recimo da film zaradi 100m u prvoj sedmici, 5% njemu, pa vi vidite da li je 20kg problem za 5m dolara 😉

  • Milan

    U redu je da se mrša i trenira za neku ulogu. Ali da nabaciš 20-30 kila !???

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima