• 0

Leonardo Dikaprio još jednom izbegao smrt za dlaku zahvaljujući Edvardu Nortonu

Leonardo bi ostao bez kiseonika, ali ga je Edvard, kao iskusni ronilac, povukao ka površini na vreme

  • 0

Edvard Norton (50) i Leonardo Dikaprio (45) godinama su dobri prijatelji, a pre desetak zajedno su i snimali Leonardov dokumentarni film o klimatskim promenama, oko kojih je Oskarovac već dugo veoma angažiran.

Norton je u nedavnom intervju ispričao kako su Leova ljubav prema prirodi i želja za istraživanjem umalo bile fatalne.

- Bili smo na Galapagosu i ronili sa okeanografkinjom. Znali smo da je Leonardo lud za životinjama i da ima tu neku dečju strast u sebi. U tom je trenutku ispod nas prošlo jato morskih golubova, a ja sam vidio kakav mu se izraz pojavio na licu. Krenuo je za ribama, a ja odmah za njim, jer sam znao da će ostati bez kiseonika, a to se ubrzo i dogodilo - objasnio je.

Najlepše plaže, Galapagos Beach, Tortuga Bay

Galapagos, Foto: Flickr/jdegenhardt

Norton je kao dugogodišnji, iskusni ronilac svojom procenom spasio DiKapriju živu glavu i povukao ga prema površini, a čini se da Leo upada u situacije u kojima mu je život ugrožen češće nego što je to preporučljivo.

Dikaprio je otkrio kako je već tri puta gotovo poginuo. Jednom je prilikom njegov avion morao prisilno da sleti jer mu je eksplodiralo krilo, našao se oči u oči sa morskim psom, a treći put je imao problema sa padobranom prilikom iskakanja iz aviona.

Video: Slavna manekenka napokon otkrila zbog čega je raskinula sa Dikaprijem

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima