Proglašena je za najlepšu ženu 2019. godine: Potpuno je prirodna i prešišala je Skarlet Johanson

Najlepšu ženu birali su čitatelji portala Ranked, koji obožavaju takve liste

  • 9
margot robi foto: printscreen/youtube/paramount pictures

Glumica Margo Robi (29) je po izboru čitatelja portala "Ranked" najlepša žena 2019. godine, a slede je Gal Gadot (34) i Skarlet Johanson (35) koja je ovu titulu ponela prošle godine.

Trenutno je prva na listi najlepših australijska glumica Margot Robi, koju smo gledali u poslednjem Tarantinovom hitu "Once Upon a Time in Hollywood". Osim njenom talentu i čudesnoj moći transformacije, publika se divi i njenoj lepoti.

Javnost često ističe kako je lepo videti i damu koja nije sklona plastičnim operacijama i botoksu, a čak i da je nešto radila, to je odradila neprimetno.

Margo Robi Margot Robi; Foto: Tanjug/AP

Ipak, njeno srce već godinama pripada samo jednom čoveku, njenom suprugu. Za njega se udala u potpunoj tajnosti godinu dana nakon upoznavanja, 2014. godine, a slavlje je održano tek 2016. godine u Australiji.

Na drugom mestu najlepših nalazi se izraelska lepotica, bivša misica i glumica Gal Gadot (34), poznata i kao "Wonder Woman".

Gal Gadot Gal Gadot; Foto: Tanjug/AP

Na visokom trećem mestu je žena koja već godinama baca muškarce u trans punim ustima i seksi oblinama, Skarlet Johanson. Ona se uskoro udaje po treći put, navode američki mediji.

Skarlet Johanson Skarlet Johanson; Foto: Tanjug/AP

Video: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA