Bred Pit kaže da je mala Vivijen kopija svoje majke Anđeline: Da li su zaista potpuno identične?

Najmlađa ćerka mnogo liči na svoju majku Anđelinu Džoli, toliko da ih neki nazivaju i bliznakinjama

  • 0
Andjelina Dzoli, cerka, Angelina Jolie goes shoe shopping with youngest daughter Vivienne Najnovija slika Anđeline i ćerke Vivijen, Foto: Profimedia

Anđelina Džoli(44) i njena ćerka su skoro identične. Vivien Džoli Pit (11) sve više liči na majku i mnogi kažu da izgleda kao Anđelinina kopija. Po obliku glave, usana i nosa vidi se da će kad poraste biti maltene ista majka.

Anđelina je majka šestoro dece, ali izgleda da ima poseban odnos sa najmlađom ćerkicom. Majka i ćerka su često fotografisane zajedno i viđene bez ostale dece.

Dok se Endži trudi da podjednako provodi vreme sa svom decom, ne možemo a da ne primetimo da poseban odnos ima baš sa Vivijen. One su fotografisane zajdno dok su kupovale cveće.

Angelina Jolie, Vivienne, Anđelina Džoli Anđelina Džoli i ćerka Vivijen; Foto: Profimedia/Backgrid

Njih je sve vreme pratio telohranitelj. Vivijen je izgledala preslatko u bodi majici i farmerkama, a Endži je nosila lepršavu belu haljinu uz kožnu narandžastu torbicu.

Takođe Bred Pit misli da je Vivijen replika njene majke i to mu se mnogo dopada, iako su prošli kroz težak razvod, rekao je jednom izvoru.

- Bred ne može da veruje koliko njegova najmlađa ćerka liči na Anđelinu, on misli da su obe prelepe - rekao je izvor blizak Bredu.

- Što su deca starija, to ga više podsećaju na nju. Iako je Bred imao gadan razvod od njihove majke, on nikada nije prestao da veruje da je ona najlepša žena koju je ikada upoznao, tako da mu je toplo oko srca kada vidi da su deca povukla lepotu na majku - rekao je izvor blizak Bredu.

Anđelina Džoli, premijera Anđelina sa decom, Foto: Tanjug/AP

Ono što je interesantno i Anđelina misli da deca kako rastu sve više imaju karakeristike koje poseduje njihov otac.

- Jako joj je drago da su deca pokupila samo najbolje kvalitete od Breda. Kaže da imaju njegov smisao za humor i manire - rekla je jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA