≫ 

Koliko košta imati šestoro dece? Nije jeftino čak ni kada ste Anđelina Džoli i Bred Pit

Oskarovka Anđelina Džoli uslikana je u šopingu sa svojom jedanaestogodišnjom ćerkom Vivijen u Los Anđelesu.

  • 4
angelina jolie Foto: Profimedia

Glumica je često viđena mušterija u supermarketima širom Los Anđelesa, a u svakodnevnoj kupovini uglavnom je viđena u društvu dece. Ispod takvih fotografija nije neobično da se nađe komentar - pa, koliko to sve košta kada imaš šestoro dece?

Dobro pitanje!

Anđelina Džoli i Bred Pit bili su u srećnom braku sa šestoro dece, a onda je usledio razvod koji je šokirao svet.

Tokom čitavog braka bračni par se susretao sa kritikama zbog način vaspitavanja dece, a fanovi se njima bave i dalje.

Budući da su oboje profesionalni glumci, decu su uglavnom čuvale dadilje. Bilo je priča da roditelji nemaju ama baš nikakvu kontrolu nad njima, pa je tako Medoksu bilo dozvoljeno da vozi auto po imanju.

Optužbe su postajale sve jače nakon što je porodica zajedno posećivala potencijalno opasne zemlje kao deo humanitarnog rada Anđeline Džoli, ali i kada je njihova ćerka Šajlo počela da se oblači kao dečak i to uz punu podršku roditelja

Sada su ta vremena prošla, a Džolijeva i Pit su nastavili su odvojenim putevima nakon borbe za starateljstvo nad šestoro dece.

Međutim, troškovi života sa šestoro dece nisu nimalo jeftini, pa čak i kada ste holivudska zvezda.

angelina jolie Foto: Profimedia

Otkako je Anđelina počela da radi u Londonu, Bred se i dalje nalazi u Holivudu, pa deca često moraju da lete od jednog do drugog roditelja. Radi sigurnosti i više komfora porodica koristi privatne avione za koje je cena karte tri puta skuplja od karte za prvu klasu obične avio-kompanije, odnosno košta 36 hiljada dolara po osobi.

Sigurnost je takođe jako važna, pa godišnji trošak saradnje sa profesionalnim telohraniteljem iznosi oko 50.000 dolara. Porodici je potrebno najmanje devetoro ljudi da rade u tri smene kako bi se osigurala sigurnost kuće.

Uz to imaju i nekoliko unajmljenih dadilja iz premijum agencija što porodicu košta oko 140 hiljada dolara godišnje. Svo šestoro dece uči različite strane jezike, pa im se za privatne profesore obezbeđuje čak 100 hiljada dolara godišnje.

Ove kalkulacije ne uključuju troškove kuvara, vožača, sobarica, ličnih telohranitelja, kao i ni provizije agencijama. Ne zaboravimo ni odeću, hranu, pribor za učenje i mnoge druge troškove na svakodnevnom nivou.

Sreća pa su deca Anđeline i Breda...

Video: Nova drama u porodici Anđeline Džoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    25. novembar 2019 | 14:04

    Znači Šiptari su bogatiji od Brendzoline.

  • Koviljka

    25. novembar 2019 | 18:52

    Ko im je kriv što su Anđelina Džoli i Bred Pit 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA