≫ 

Bivša devojka Ronalda se verila s biznismenom, i to prstenom vrednim 950.000 evra

- On je sve što sam ikada poželjela i veoma sam srećna što ću se udati za najčudesnijeg čoveka i najvećom ljubavi u mom životu - rekla je Ronaldova bivša

  • 7
Kristijano Ronaldo, Džasmin Lenard

Foto: Tanjug/AP/Instagram/jasminescarletlennard

Bivša djevojka fudbalera Kristijana Ronalda, glumica i manekenka Džasmin Lenard, verila se sa dečkom milijarderom i biznismenom Mohamedom Al Saifom. Biznismen je Džasmin verio dijamantskim prstenom vredim 950.000 evra.

Sajmonova bivša i njen verenik planiraju venčanje u novogodišnjoj noći u Londonu, u društvu svojie porodice i prijatelja.

Jasmine Lennard

Džasmin Lenard, Foto: Instagram/jasminescarletlennard

- On otima svaku kutiju za mene. On je sve što sam ikada poželjela i veoma sam srećna što ću se udati za najčudesnijeg čoveka i najvećom ljubavi u mom životu - rekla je manekenka za The Sun.

Glumica je svog verenika upoznalana večeri preko zajedničkih prijatelja. Kada se Mohamed vratio u Dubai, neprestano su se dopisivali, a onda na letovanje otišla kod njega u posetu.

Jasmine Lennard

Džasmin i Mohamed, a na njenoj ruci je verenički prsten, Foto: Instagram/jasminescarletlennard

Podsećamo, Džasmin je pored Ronalda bila u vezi sa članom žirija britanskog šou programa "Ja imam talenat" Sajmonom Kauelom, kao i muzičarem Dejvom Navarom.

Video: Ronaldo utajio 19 miliona poreza a na suđenje poneo dijamantski sat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA