• 0

Katrin Denev puštena iz bolnice nakon moždanog udara

Poznata glumica puštena je da oporavlja u svom domu u Parizu

  • 0

Slavna glumica Katrin Denev (76) vratila se u svoj dom u Parizu posle više od mesec dana boravka u bolnici nakon blažeg moždanog udara, prenose francuski mediji. Name, kako se navodi, nju su primetili njene komšije u delu Sen Žermenu.

Denev, kako su rekli njeni članovi porodice, imala je "vrlo ograničeni" ishemijski moždani udar - incident koji je prouzrokovan manjkom krvi u mozgu. Katrin je je moždani udar doživela kada je 6. novembra snimala scenu za potrebe filma "De Son Vivant" u bolnici u Gonesu, blizu Parizu. Budući da je imala zdravstvene probleme u navedenoj zdravstvenoj ustanovi, ukazana joj je odmah medicinska nega.

Kasnije je odvedne u bolnicu Salpetrije, koja je specijalizovana za lečenje moždanih udara, a nakon toga u privatnu bolnicu na severu Pariza. Poslednjih nedelje, puštena je na kućno lečenje, i pritom odmarala u kući izvan Pariza.

Katrin Denev

Katrin Denev Foto: AP/Tanjug

Snimanje filma "De Son Vivant", u kojem glumi slavna francuska glumica, prekinuto je 25. novembra. Očekuje se da će biti nastavljeno snimanje sa Denevovom ranije sledeće godine, međutim, datum nije utvrđen.

Video: Zvezda serije Seks i grad godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs/Metro)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima