≫ 

Haos na rođendanu repera! Džej Zi podivljao na čoveka koji je snimao Bijonse i oteo mu telefon

Džej Zi je izgubio živce na žurci Pi Didija i oteo telefon čoveku koji je snimao Bijonse

  • 3

Kada je Bijonse (38) ovoga vikenda ušetala u pratnji supruga Džej Zija (50) na raskošnu proslavu 50. rođendana repera Paf Didija u Los Anđelesu privukla je svu pažnju izazovnom haljinom.

Haljina od pliša s detaljima od dijamantskog cveća delo je modne kuće "Kujta & Meri". Ono čime je pevačica nadmašila autfite ostalih gostiju je visok šlic do bokova. Haljina je u prvi plan stavila njene raskošne obline, a pevačica je u njoj morala da pazi na svaki korak kako ne bi otkrila više nego što je planirala.

Osim njenog izgleda sad je u prvi plan istakla činjenicu kako je Didijev parti bio pun kamera i mobilnih telefona pa su neke fotografije i snimci procurili u javnost.

Jedan niz slika pokazuje kako se reper dobro zabavlja, pleše sa šampanjcem u ruci, animira prijatelje oko sebe, ali u jednom trenutku izgubio je ravnotežu i završio na podu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @yoncebye on

Za to je vreme Bijonse plesala s prijateljicama, među kojima i Keli Rouland (38), a njen suprug je u sekundi izgubio živce i ugrabio mobilni telefon iz ruke muškarcu koji je kraj njih snimao atmosferu, misleći da snima Bijonse. Nakon verbalnog upozorenja, reper mu je vratio telefon.

Čini se da je Džej Zi veoma zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi i da je štiti od bukvalno svega.

Video: Bijonse pokazala da je u odličnoj formi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA