Jedan od najbrutalnijih frajera na svetu ponovo je solo! Kraj ljubavi posle godinu dana

Pevačica Džesi Džej i seksi glumac Čening Tejtum su raskinuli posle godinu dana zabavljanja

  • 0
Džesi Džej, Čening Tejtum Čening Tejtum i Džesi Džej; Foto: Profimedia/Mega

Britanska pevačica Džesi Džej (31) i glumac Čening Tejtum (39) navodno su raskinuli, potvrdio je izvor blizak pevačici za američke medije.

Par je odlučio da raskine vezu, ali ostaće u prijateljskim odnosima. Zvezda filma 'Magic Mike XXL' i slavna pevačica počeli su da se viđaju u oktobru 2018. godine, a poslednji put su zajedno fotografisani krajem oktobra tokom koncerta Džesi Džej na muzičkom festivalu "Rock in Rio".

U martu ove godine, Tejtum je povodom rođendana poznate reperke, objavio fotografiju na Instagramu s dirljivom porukom i dao do znanja koliko je lud za njom.

- Želim ti predivan dan u kom ćeš uživati. Došla si na ovaj svet i maksimalno ga ulepšala. Melem si za oči, uši i naša srca. Hvala ti što si svoja. Zaista si posebna. Sretan rođendan, srce! - napisao je  tadaromantični Čening.

Čening Tejtum, Channing Tatum Čening Tejtum, Foto: Instagram/channingtatum

Mnogi su smatrali kako je glumac prebrzo ušao u vezu s Džesi, s obzirom na to da se od bivše supruge Džene Devan (37) razveo samo nekoliko meseci pre. Ali i Džena je vrlo brzo našla utehu. S glumcem i pevačem Stivom Kazijem (43) u vezi je od oktobra prošle godine, a par je u septembru objavio kako čekaju dete.

Džena s Čeningom već ima devojčicu Everli (6), a glumački par podelio je s pratiocima odluku o razvodu u emotivnoj objavi na Instagramu. Dodali su kako za njihov razvod nisu krive nikakve tajne niti nepoželjni događaji.

- Ludo smo se zaljubili pre mnogo godina i zajedno smo bili na čarobnom putovanju. I dalje se volimo, ali smo odlučili da krenemo svako svojim putem - piše, između ostalog, u objavi para.

VIDEO: Kevin Spejsi sa zgodim menadžerom u šetnji Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA