≫ 

Otac Dejvida Bekama pobesneo na njega i Viktoriju, zbog jednog propusta na krštenju izbio skandal

Ted Bekam je pobesneo jer njegova pastorka nije pozvana na krštenje njegovih unučića

  • 0
Ted David Beckham Dejvid Bekam Ted i Dejvid, Foto: Capital pictures/Profimedia

Dejvidov otac Ted Bekam (71) je pobesneo jer njegov sin Dejvid (44) i snaha Viktorija (45) nisu pozvali njegovu pastorku Šarlot (27) na krštenje njihove dece.

Viktorija i Dejvid Bekam krstili su ćerku Harper (8) i najmlađeg sina Kruza (14), ali se na ceremoniji dogodio neočekivani skandal. Kumovi deci su bili glumica Eva Longorija (44), pevač Mark Entoni (51), frizer Ken Pejvs i sportski agent Dejvid Gardner (53),a Viktorija je uz fotografiju sa krštenja poručila da ne može biti ponosnija na svoju decu i zahvalnija svojoj porodici i kumovima.

Dejvid i Viktorija Bekam Krštenje Harper i Kruz Bekam; Foto: Profimedia

Ipak, iako je sve naizgled delovalo savršeno, atmosferu je pokvario skandal koji je napravio oatc Dejvida Bekama, Ted Bekam.

Njega je uvredilo što Viktorija i Dejvid na glamuroznu zabavu koju su organizovali nisu pozvali Šarlot, ćerku njegove partnerke milionerke Hilari Meridet (60). Hilari i Ted su bili pozvani, ali za njenu ćerku navodno nije bilo mesta.

Charlotte Meredith Šarlot Meridet; Printskrin: Facebook

Devojku je to pogodilo jer je mislila da je važan član porodice. Ted je pokušao da nagovori Viktoriju i Dejvida da je pozovu, ali su oni ipak odlučili da za nju nema mesta.

Ted je pre Hilari bio u braku sa Sandrom Bekam (70), Dejvidovom majkom, s kojom se venčao na jesen 1969. i s kojom ima troje dece - Lin (47), Dejvida (44) i Džoan (37).

Dejvid Bekam Ted David Beckham Dejvid Bekam Džoan, Sandra i Ted Bekam; Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images

Par se rastao 2002. godine, tokom poslednjih meseci Dejviove karijere u Mančester Junajtedu, posle 33 godine braka. Dejvid je jednom prilikom rekao da ih je njihov razvod sve veoma potresao.

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA