Holivudski šmeker skinuo majicu, stavio kapicu i poželeo fanovima srećne praznike

Pevač i glumac Džared Leto je svojim pratiocima poželeo srećan Božić bez majice i s kapom Deda Mraza

  • 0
Džered Leto Foto: AP/Tanjug

Još jedna od onih prazničnih fotki koje su zapalile Instagram jeste fotka glumca i pevača Džereda Leta (48) kojom je obradovao svoje pratioce, a posebno ženski deo. Skinuo je majicu, stavio kapicu Deda Mraza i poželeo srećan Božić svima.

Frontmen benda "30 Seconds to Mars" ranije ove godine se našao na meti javnosti zbog "sličnosti s Isusom", duge kose i brade. Sada se jednostavno skinuo i društvene mreže gore od komentara.

- Srećan Božić i novogodišnji praznici - napisao je Džared ispod fotografije.

Jared Leto Džared Leto; Foto: instagram/jaredleto

Glumac je s ostatkom benda prošlo leto proveo na jednom ostrvu u Hrvatskoj, gde je fanovima držao predavanja i meditirao s njima, zbog čega su ga mnogi prozvali Isusom i sprdali se s idejom da "propoveda".

2013. godine dobio je veoma značajnu ulogu u filmu "Poslovni klub Dalas", gde glumi transvestita koji je oboleo od HIV-a. Zbog uloge je morao da oslabi do 20 kilograma, a zahvaljujući toj ulozi nagrađen je najprestižnijim holivudskim nagradama: Oskar, Zlatni Globus, SAG nagrada i mnogim drugim.

Primetno je da Džared ponovo ima staru građu i da izgleda veoma privlačno, što dokazuje i niz pozitivnih komentara ispod pomenute fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
Have you been naughty, nice, or #gucciguilty? @guccibeauty #foreverguiltyA post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA