• 1

Rasel Krou zbog požara u rodnoj Australiji nije došao na Zlatni globus, ali je poslao snažnu poruku

Rasel je dobio nagradu za ulogu pokojnog čelnika "Fox Newsa" Rodžera Ejlisa, ali nije došao na dodelu

  • 1
Rasel Krou

Rasel Krou, Foto: AP/Tanjug

Glumac Rasel Krou (55) nije došao na 77. dodelu Zlatnih globusa na kojoj je nagrađen za ulogu u miniseriji "The Loudest Voice".

Slavni glumac se nije pojavio zbog stravičnih požara u svojoj rodnoj Australiji, pošto je u tim trenucima boravio upravo tamo.

- Rasel Krou nije mogao da bude ovde, sa nama, večeras, zato što je kod svoje kuće u Australiji i štiti svoju porodicu od razarajućih požara - rekla je Russell Crowe could not be here with us tonight because he is at home in Australia protecting his family from the devastating bushfires - rekla je na ceremoniji Dženifer Aniston (50)

Rasel je pripremio govor u kojem je osudio vladu koja uprkos velikim požarima koji su naneli neviđenu štetu u Australiji, odbacuje uticaj klimatskih promena.

- Nema sumnje da je tragedija koja se odvija u Australiji posledica klimatskih promena. Moramo da delujemo na osnovu nauke, da našu radnu snagu prebacimo na energiju koja se obnavlja i da poštujemo našu planetu zbog jedinstvenog i neverovatnog mesta na kojem se nalazi. Na taj način ćemo imati budućnost. Hvala vam - zaključio je Krou koji je dobio nagradu za ulogu pokojnog čelnika "Fox Newsa" Rodžera Ejlisa.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dajdza Rile

    On je rodjeni Novozelandjanin! Daleko je to od Australije! Tri sata leta!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima