≫ 

Dok se Bred šepurio sa 5 bivših na istom mestu, Anđelina se "borila" s psima

Anđelina je u nedelju sa ćerkom Vivijen šetala pse koje nije mogla da obuzda i zbog toga je zamalo pala

  • 3
Andjelina Dzoli Foto: Profimedia

Dodela 77. Zlatnog globusa u nedelju je okupila hrpu selebritija, ali ne i Anđelinu Džoli (44). Glumica je očito imala pametnija posla, s obzirom na to da je šetala pse s ćerkom Vivijen (11).

Kamere su ih "ulovile" kako se poprilično muče s obuzdavanjem kućnih ljubimaca. Anđelina je odvela pse u park. Ali put do parka je umalo završio padom glumice.

Dok je Vivijen vodila njihog drugog psa, Anđelina je šetala rotvajlera, koji ju je vukao svom snagom. Džoli je pokušavala da ga obuzda, ali ju je on neprestano povlačio. Srećom, brzo su stigli do parka.

Andjelina Dzoli Vivijen i Anđelina u šetnji; Marksman / MEGA / Mega Agency / Profimedia

I dok je ona "muku mučila" s psima, njen bivši suprug Bred Pit (56) se na dodeli globusa sreo s "hrpom" bivših, prvenstveno s Dženifer Aniston (50) koju je ostavio upravo zbog Anđeline.

Osim Dženifer, na događaju se pojavila i Bredova bivša verenica, Gvinet Paltrou (47). Ali ni tu nije kraj. Na dodelu 77. Zlatnog globusa došla je Kristina Aplgejt (48), omiljena Keli iz kultne serije "Bračne vode" s kojom je bred bio 1989. godine.

Kao da to nije dovoljno, događaju su prisustvovale Šarliz Teron (44) i Sijena Miler (38). Mediji su obe glumice povezivali s Pitom, ali one su negirale bilo kakav odnos sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA