≫ 

Holivudski frajer s tragičnom ljubavnom pričom na plaži pokazao više nego što je hteo

Kijanu Rivs je u srećnoj vezi s 9 godina mlađom Aleksandrom Grant, ali dan na plaži proveo je sam

  • 3
Kianu Rivs Foto: Profimedia

Holivudski glumac Kijanu Rivs (55) poznat je i kao veliki samotnjak. Iako je glumac prošle godine celom svetu pokazao svoju devojku, 46-godišnju umetnicu Aleksandru Grant koja ga je pratila na jednom ekskluzivnom filmskom partiju u Los Anđelesu, nedavno je uhvaćen sam na jednoj plaži u Kaliforniji.

Kijanu je na nju stigao na svom motoru, a znatiželjnim paparacima ubrzo je pokazao više nego je iko očekivao. Naime, dok se presvlačio, fotoreporterima je pokazao celu zadnjicu, ali verujemo da se nijedna pripadnica lepšeg pola neće buniti na ove prizore.

Kianu Rivs Kijanu Rivs; Foto: Profimedia

Podsetimo, Kijanu godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživeo kada je bio u dvadesetima.

Naime, tokom 90-ih bio je u vezi s glumicom Dženifer Sajm, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Linča. 1999. su dobili i mrtvorođeno dete, ćerkicu Avu. U osmom mesecu trudnoće Dženifer je morala da ode na hitnu operaciju, tj. porođaj, ali je ishod emocionalno uništio i Dženifer i Kijanua.

Dve godine nakon tog velikog udarca Dženifer je poginula u 28. godini. Život je izgubila u automobilskoj nesreći.

Ipak, Aleksandra je otopila njegovo srce, a glumac ne skriva koliko je srećan, jer ipak ju je pokazao baš svima!

Video: Sandri Africi sevnula guza na nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    10. januar 2020 | 10:49

    Nije on njima pokazao zadnjicu nego su oni jurili da je uslikaju.Bolesnici paparaci a Kijanu je jedna od retko svetlih tacaka Holivuda...

  • Tatjana

    10. januar 2020 | 14:10

    Kijanu je kul muškarac koji nije u nikakvoj emotivnoj vezi sa A.Grant,tu medijsku laž koju plasiraju američki tabloidi,vi ste nastavili da širite.Kijanu nikada nije potvrdio tako nešto.To što je prijatelja držao za ruku ništa ne znači,a njega baš briga za to što vi pišete,baš kao što ga nije briga za golo dupe koje u mu paparazzi uslikali..👍😂

  • Agent.

    11. januar 2020 | 10:25

    Kijanu po svemu sto sam do sada čuo i procitao o njemu, definitivno ljudina od čoveka i neko koga slava i novac nisu promenili uopšte. Bravo Dzone :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA