• 2

Ispovest popularne glumice: "Ukoliko bismo počeli da živimo zajedno, to bi bio naš kraj"

Ne vide svi sreću na isti način i ne ispunjava nas sve provođenje vremena sa partnerom 24 sata dnevno

  • 2

Veze i brakovi umeju da budu veoma komplikovani, piše Independent. Sve je više parova koji se odlučuju za zajednički život pre braka kako bi ustanovili da li mogu da funkcionišu zajedno. I dok neki svoju sreću pronalaze upravo u tome da se svakog dana bude jedno pored drugog, za druge to ipak nije tako.

Glumica Džilijan Anderson (51) objasnila je zbog čega ne živi sa svojim partnerom, priznavši da, ukoliko bi počeli da žive zajedno, to bi bio kraj njihove veze.

Ona je za "The Sunday Times Style" magazin govorila o svojoj četvorogodišnjoj vezi sa Piterom Morganom. Tom prilikom rekla je da postoji nova kreacija toga kako veza treba da izgleda, objašnjavajući kako je razdvojen život pomogao i njoj, i njenom partneru.

Gillian Anderson, Džilijan Anderson

Džilijan Anderson, Foto: Profimedia/Xposurephotos

- Da smo nastavili da živimo zajedno, to bi bio naš kraj. Zaista nam je dobro ovako, nekako je poseban osećaj kada se sastanemo - kaže Anderson.

Ova majka troje dece rekla je još i da joj to što ne živi sa Morganom omogućava da bude potpuno posvećena svojoj deci kada provode vreme zajedno.

- Uzbudljivo je. Mi biramo vreme kada ćemo biti zajedno - govori dalje glumica o svom odnosu sa Morganom.

- Ne postoji ništa što nas sputava, ništa što stvara strah poput onog: "o Bože, ne mogu da odem jer ne znam šta će se desiti sa kućom, kako ćemo biti razdvojeni?" Sada počinje da mi nedostaje osoba sa kojom želim da budem i volim taj osećaj - dodaje ona.

Džilijan Anderson

Džilijan Anderson, Foto: AP/Tanjug

Glumica je navela i kako je zaista "velika stvar" za nju da vidi pantalone bačene na pod i da ne oseća potrebu da mora nešto uraditi povodom toga.

Tokom razgovora, zvezda serije "Dosije X" rekla je i kakva je razlika u započinjanju nove veze kada ste u 40-im godinama i kada ste u 20-im.

- Veoma je drugačije. Smatram da ste u ovim godinama dosta ostvareniji i potpuniji, naročito ako ste imali vremena da izađete iz prethodnih veza i pronađete sebe – zaključuje Džilijan.

B.K.

Komentari

  • Душан

    Добра оба Милфара уф уф

  • DARKO 100%

    Nema kraja bez pocetka

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima