≫ 

Imao je 8 godina kada se preko TV-a zaljubio u nju, planirao je da je uhodi: Danas imaju dvoje dece

Ljubavna priča Džejsona Momoe i Lise Bonet zaista zvuči kao filmska priča

  • 1
Jason Momoa, Lisa Bonet Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Mišićavi holivudski miljenik Džejson Momoa (40) gde god se pojavi krade pažnju pripadnica nežnijeg pola. Njegovo isklesano telo i duga kosa su njegov zaštitni znak, a na njega je pala i njegova supruga Lisa Bone (52), koju je prvi put video kada je imao 8 godina.

Kad sam imao osam godina i kada sam je video na televiziji, rekao sam: "Mamice, želim nju" - otkrio je u intervjuu u "The Late Show-u" 2017. godine.

Džejson je još u detinjstvu shvatio ko je žena njegovog života, ali nije ni sanjao da će se baviti poslom kojim se danas bavi.

Džejson Mamoa Džejson Momoa, Foto: Backgrid USA / Profimedia

Njegova majka Koni, koja se bavila umetnošću, odgajala ga je sama nakon razvoda od supruga Džosefa. Odrastajući s njom, svet je gledao očima njenih boja, što ga je podstaklo da se bavi umetnošću. Uz to, veliku inspiraciju je pronalazio u tada popularnim televizijskim serijama, a u jednoj je ugledao lepu glumicu Lisu Bone. Ona mu je bila velika inspiracija i uzor, čak je napravio frizuru kakvu je ona imala.

Lisu je upoznao kad je živeo u hotelskoj sobi, oduševljen činjenicom što je upoznao omiljenu glumicu iz detinjstva koja ga je očarala. Izgleda da magija vremenom nije prestala da deluje, jer nije mogao da odoli da je ne pozove na prvi sastanak, a uz to je morao da je zamoli da ona vozi jer u to vreme nije imao svoj auto.

Džejson Momoa i Tamara Tuni Džejson Mamoa i Lisa Bone; Foto: AP/Tanjug

- Pomislio sam da ću da je uhodim ostatak života i da ću je nekad osvojiti. I tome sam se stvarno posvetio. Nisam joj to rekao sve do trenutka kada smo dobili dvoje dece, inače bih ispao malo čudan. Oduvek sam želeo da je upoznam, oduvek je za mene bila kraljica - izjavio je za E!News.

Na kraju se ispostavilo da se zaista našao u pravom trenutku na pravom mestu.

Lisa je na sve pristala i kada je u kafiću naručila njegovo omiljeno pivo, jednostavno je znao da je ona njegova srodna duša, a sve ostalo je istorija.

Par se venčao 2017. godine na intimnoj ceremoniji u Topangi, gde danas žive s kćeri Lolom Iolani Momoa (13) i sinom Nakoom-Volfom Manakauapom Namakaehom Momoom (12). Svoj dom dele i sa tri psa, magarcem, nemaju televizor u kući, a imaju minimalan broj stvari i nameštaja od plastike.

Lisa je pre Džejsona bila u braku s muzičarem Lenijem Kravicom i s njim je dobila ćerku Zoi Kravic, koja danas ima 31 godinu.

Video: Malo tebi, malo meni: Slavni glumac podelio kolačić sa medvedom, ali sa usana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ra

    15. januar 2020 | 14:31

    Tako sam i ja gledao komsinicu kad sam bio mali 🤣🤣 a sad, pa haha. 🤣🤣🤣🙋‍♂️🍆🍑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA