≫ 

Bred Pit će sam kreirati svoje odelo za dodelu Oskara

Bred Pit postao je zaštitno lice jednog od najpoznatijih brendova ekskluzivne muške odeće, a najavljeno je da će se oprobati i u dizajniranju

  • 0
Bred Pit Foto: Printscreen / Youtube Movies soundtracks

Bred Pit (56), koji je bio zaštitno lice parfema "Chanel No. 5", prvi put će direktno da učestvuje u stvaranju odevne kombinacije.

Pored predstavljanja muških odela i smokinga italijanskog brenda "Brioni", koji je već godinama cenjen u svetu muške mode i čija se odela nalaze u kategoriji najskupljih, Pit će se oprobati i u dizajniranju.

Iz kompanije "Brioni" su izdali saopštenje da će "Bred Pit potpisati liniju ekskluzivnih proizvoda, koja će uključivati ograničenu seriju odela i smokinga koji se rade po meri kupca", navodi Page Six.

Slavni glumac će odelo koje će sam kreirati poneti na 92. dodeli Oskara.

Bred Pit je model pomenute kuće već nosio na crvenom tepihu, na nedavno održanoj dodeli nagrada Zlatni globus, gde je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu "Bilo jednom u Holivudu“.

Svojom pojavom na crvenom tepihu Bred Pit je izazvao divljenje fanova, a slične smokinge nosio je na filmskom festivalu u Kanu, kao i na festivalu u Veneciji prošle godine.

Tokom godina, mnoge poznate ličnosti bile su brend ambasadori odela "Brioni", kao što su Pirs Brosnan, Entoni Hopkins i Semjuel L. Džekson.

Video: Slavna glumica priznala da joj je bio grozan poljubac sa Bredom Pitom

(T.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA