≫ 

Pojavili se dokazi: Amber priznala da je udarala i gađala Džonija Depa?

- Lupala sam ti, nisam te udarala, lupala sam te. Ne znam kakve sam pokrete imala, ali dobro si, nisam te povredila - govri Amber

  • 0

Nakon što ga je optužila za porodično nasilje, isplivao je audio snimak u kome glumica Amber Herd (33) priznaje da je fizička nasrtala na bivšeg supruga Džonija Depa (56).

Britnaski Dejli Mejl došao je u posed pomenutog audio snimka, koji je nastao 2015. godine. Snimak u trajanju od dva sata snimila je Amber, ali nije poznato kako je njen snimak procurio u medije.

- Lupala sam te, nisam te udarala, lupala sam te. Ne znam kakve sam pokrete imala, ali dobro si, nisam te povredila - čuje se Amber.

- Otišao sam sinoć, jer ne mogu da prihvatim činjenicu da se fizički zlostavljamo i da će toga biti još i još. To će završiti loše i rekao sam ti već jednom, dušo, nasmrt se bojim, jer mi smo trenutno scena zločina - govori glumac u audio snimku.

Džoni Dep, Amber Herd Džoni Dep i Amber Herd, Foto: AP/Tanjug

Amber zatim priznaje da je tadašnjeg supruga gađala čime je stigla - bocama, vazama, loncima...

- Ne mogu ti obećati da opet neće biti ovako. Bože, nekad se tako razljutim da potpuno izgubim glavu - rekla je Amber.

Inače, Dep je zbog supruge nekoliko puta završavao u bolnici krvav i sa modricama, dok se ona u javnosti bori protiv nasilja nad ženama.

Glumica je prva predala papire za razvod braka nakon 15 meseci, a na sudu je pokazala fotografije svojih modrica, iščupane kose tvrdeći da joj je to uradio Džoni kada je bio pijan i drogiran. Rekla je kako je glumac umeo i sam sebe da povredi, pod uticajem nečega, tokom svađe.

Međunarodni filmski festival u Kanu Amber Herd/Foto: Tanjug/AP

Dep je tvrdio da Ameber laže i da je modrice crtala sama, a u njegovu odbranu stale su i njegove bivše partnerke, Venesa Paradi (47) i Vinona Rajder (48).

- Gospođica Herd nije žrtva porodičnog nasilja, ona je počinitelj -  rekao je jednom prilikom Džoni, koji je bivšu suprugu tužio za klevetu i tražio od nje odštetu od 45 miliona evra.

Video: Džoni Dep se veseli u Budvi uz Zlatibroske zore?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA