≫ 

Profil Kendal Džener na Tik Toku "srušen" nakon što ju je za 24 sata zapratilo 500.000 ljudi!

Kardašijani izgleda nisu svuda dobrodošli

  • 0
Kendal Džener Kendal Džener, Printskrin: kendalljenner/TikTok

Manje od 24 sata nakon što je Kendal Džener (24) debitovala na društvenoj platformi "Tik Tok", njen nalog je nestao.

"Biznis Insajder" je u utorak popodne saznao da je "Tik Tok" nalog @kendaljenner obrisan. Profil poznate manekenke je brzo privukao stotine hiljada pratilaca, ali od njenog profila više nema 'ni traga ni glasa'.

Dženerova je za svoj debi na ovoj društvenoj mreži izabrala da snimi jednostavan video ispred ogledala, dok se u pozadini čuje pesma "Pretty Face" od King Staccz. Za samo dva sata video je lajkovan 920.000 puta, a njen nalog je zapratilo skoro pola miliona korisnika.

Nikome nije jasno zašto je Dženerin "Tik Tok" nalog nestao. Postoji mogućnost (iako potpuno nelogična) da je Kendal sama obrisala nalog ili da ga je "Tik Tok" obrisao zbog kršenja određenih pravila. Odbačena je mogućnost da se radi o lažnom profilu, jer je nalog odmah dobio verifikaciju u vidu plavog žiga.

Kendal (24) je po godinama bliska generaciji Z, koja je glavni korisnik ove platforme. Ona je treći član Kardašijan porodice koji je napravio nalog na ovoj platformi. Tik Tok su prvo probali Kortni Kardašijan (decembar 2019) i njen desetogodišnji sin Mejson Disik.

"Tik Tok" i Kendal Džener nisu komentarisali ovaj iznenadni nestanak profila.

Video: Pare, pare, vole samo pare: Nećete verovati koliko oni zarađuju na Instagramu, a svakako su basnoslovno bogati

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA