≫ 

Džej Zi objasnio zašto Bijonse i on nisu ustali tokom izvođenja nacionalne himne: Nije bio protest!

Ujedno, Džej Zi je tokom izlaganja na Univerzitetu Kolumbija pomenuo i nastup Dženifer Lopez i Šakire na Superboul, gde je bilo puno skrivenih političkih poruka

  • 1
Bijonse i Džej Zi Foto: Profimedia/ddp USA

Snimak koji je privukao pažnje svetske javnosti jeste onaj sa Superboula na kojem se vidi kako Džej Zi i Bijonse sede tokom intoniranja američke himne. Odmah su krenula nagađanja da su njih dvoje navodno na taj način poslali poruku podrške nekadašnjem NFL igraču Kolinu Kaperniku.

Podsetimo, ovaj sportista je pre 4 godine na Superboulu, tokom intoniranja američke himne kleknuo i na taj način protestvovao protiv rasizma.

Džej Zi je objasnio da to što su on i Bijonse sedeli ne znači da su oni protestvovali

- Ne, zapravo nije bio protest. Žao mi je. Zaista smo samo gledali šou - rekao je reper na predavanju na Univerzitetu Kolumbija 4. februara, 2 dana nakon Superboula.

Džej Zi je dodao da nije bilo potrebe za tihim protestom, jer su, kako kaže, umetnici na sceni, izrazili "najveći, najglasniji protest do sada", aludirajući na nastup Dženifer Lopez i Šakire na Superboul, na kojem je bilo niz skrivernih političkih poruka.

Američku himnu na Superboulu otpevala je Demi Lovato, koja je ranije imala velikih problema sa zdravljem, budući da je 2018. godine hospitalizovana zbog sumnje da se predozirala lekovima. Džej Zi je ispričao šta mu je njegova žena Bijonse pričali o pevačic

- Razgovarali smo o tome kako lepo izgleda i kako zvuči i o tome što je prošla u životu da bi mogla da bude na sceni i ponosni smo na nju - rekao je reper.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(Telegraf.rs/TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki iz Morovića

    11. februar 2020 | 21:02

    Ćutite da čujem šta kažu, živ nisam dok ne saznam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA