Proverena poza, korset, providna čipka... Biberova žena jedna od najatraktivnijih na Oskaru

Sudeći po komentarima, Hejli je jedna od poznatih dama koja je na svečanoj dodeli Oskara najbolje izgledala

  • 7
Hailey Bieber Foto> Tanjug/AP

Na 92. dodelu Oskara koji je održan u noći između 9. i 10. februara, u Dolbi teatru u Los Anđelesu, Hejli Bier (23), žena Džastina Bibera (25), svojim izgledom na crvenom tepihu oduševila je sve.

Hejli se pojavila u providnoj haljini koja je pratila njenu liniju tela, a dubok šlic istakao je manekenkine noge u koje su svi prisutni gledali. Njena kreacija bila je iz dva dela; korseta, preko kojeg je bio providni til u gornjem delu, a čipka od struka, pa sve do poda.

Manekenka je bila vidno raspoložena, a kada je pozirala okupljenim fotoreporterima zauzela je dobro poznatu pozu - ruke pored tela i izbačena noga.

Hailey Bieber Hejli Biber, Foto: Tanjug/AP

Biberova žena je svojim izgledom, ali i samopouzdanjem kojim zrači, pozitivno iznenadila sve na prestižnoj dodeli nagrada. Sudeći po komentarima, Hejli je jedna od poznatih dama koja se na dodeli Oskara najbolje obukla.

Manekenka se na ovom događaju pojavila sama, bez svog supruga Džastina, koji je u novoj epizodi svog Jutjub serijala "Seasons" detaljno govorio o periodu života kada je koristio razne vrste droga.

Podsećamo, Hejli je nedavno otkrila da boluje od retkog genetskog poremećaja koji se zove ektrodaktalija, te su joj zbog toga prsti blago iskrivljeni.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    10. februar 2020 | 17:16

    Mozes biti lepa,lepo obucena,na tebi sve da sjaji i sija.....samo bez osmeha,je to sve"prazno"iznutra i spolja ljudskog tela😏😏😏

  • Bv@

    10. februar 2020 | 16:59

    Pa i nije neka.

  • Babe

    10. februar 2020 | 17:32

    Mogao je on mnogo bolje,ovo je skroz prosecno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA