Prezgodna, ali... Emili Ratajkovski na dodelu Oskara došla kao da je krenula na plažu!

Dodela Oskara jedan je od najuvaženijih događaja u Americi, pa bi i odeća trebalo da bude u skladu sa time

  • 11
Emily Ratajkowski, Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski/Foto: Tanjug/AP

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice Emili Ratajkovski (28) na 92. dodelu Oskara održanu između noći 9. i 10. februara u Dolbi teatru u Los Anđelesu pojavila se u beloj odevnoj kombinaciji, ali oskudnijoj od one kakvu je očekivano bilo da ponese na jednoj ovoliko značajnoj manifestaciji. 

Emili se na crvenom tepihu pre same dodele pojavila u belom topu i dugoj suknji u istoj boji, koju je spustila skroz do kukova, kako bi u prvi plan istakla trbušnjake. Ruku na srce, jeste jedna od najzgodnijih manekenki i zaista ima šta da pokaže, ali mnogi smatraju da je isticanje golog tela na dodeli Oskara, pa makar ono bilo i savršeno, neprimereno.

Dok su druge dame bile u glamuroznim i elegantnim kreacijama, Emili se pojavila kao da je krenula u noćni izlazak ili, pak, na plažu. Istina, i na društvenim mrežama objavljuje golišave slike i po tome je poznata, ali složićete se da Oskar baš i nije bio prilika za ovu kombinaciju.

Emily Ratajkowski, Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski, Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA