≫ 

Ovaj hit morate pogledati: Elen komičnim videom čestitala rođendan Dženifer Aniston!

Holivudska miljenica dobila je urnebesnu čestitku od slavne voditeljke

  • 0
Dženifer Aniston, Elen Dedženeris Foto: Instagram/theellenshow

Holivudska zvezda, jedna od omiljenih glumica, Dženifer Aniston, napunila je 11. februara 51 godinu, verovali ili ne!

Glumica koja neguje prirodan izgled, dugo je već jedna od omiljenih lica uvek rado viđenih i na slikama i na malim ekranima, još od njene uloge Rejčel u kultnim "Prijateljima". Malo ko bi poverovao da Džen ima 51 godinu, sudeći po tome da joj na liniji mogu zavideti, bez preterivanja, i dvadesetogodišnjakinje.

Kako je nedavno otvorila Instagram nalog i nastavlja da obara rekorde u lajkovima, pljušte čestitke sa svih strana i od raznih javnih ličnosti, a među njima je i čestitka popularne američke voditeljke Elen Dedženeris koja je to "odradila" na sjajan način, u svom duhu.

- Srećan rođendan, Džen! Jedva čekam našu žurku večeras! - poručila je Elen.

 
 
 
View this post on Instagram
Happy birthday, @JenniferAniston. I can't wait for our slumber party tonight. Portia bought Mad Libs!A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Inače, gotovo ceo svet čeka da vidi da li će se Bred Pit pojaviti na proslavi i kako će Dženifer čestitati rođendan, budući da su sve glasnija nagađanja o njihovom pomirenju. Glumac je prošle godine bio na Dženiferinoj rođendanskoj žurki, a iako je želeo da se sakrije od paparaca i uđe na zadnji ulaz, ipak je "uhvaćen" na sporednom ulazu restorana u kojem je slavila.

Video: Svi su zaboravili da je tata prevario mamu: Tviter i Holivud eksplodirali zbog Breda i Dženifer

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA